Voor de 3e wedstrijd in de najaars-competitie bij de Onder 16 elftallen gingen de mannen van Martijn Reuser het opnemen tegen de leeftijd genoten van Sparta. Vooraf hadden de Rotterdammers een keer gewonnen, gelijk en verloren. De Hagenezen hadden de eerste twee wedstrijden winnen beëindigd.

Vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk met welke missie Sparta richting Den Haag was gekomen. En dat was winnen. ADO Den Haag kon hier maar mondjes maat wat tegenin brengen. In de 21e minuut kwam ADO Den Haag op een 0-1 achterstand, als Sparta een goed uitgespeelde counter doeltreffend weet af te ronden. Op het scheiden van de markt komt Sparta op een 2-0 voorsprong als Jack Morauw kansloos is op een schot van de Sparta aanvaller.

Na de rust lijkt een ander speelbeeld te gaan geven. Het eerste wapenfeit is voor de ingevallen Rivano Kardjo. Hij ziet echter zn schot stijlvol gepakt worden door de doelman van Sparta. ADO Den Haag kan maar sporadische onder de druk van Sparta uitkomen en mag Jack Morauw bedanken dat het bij een 0-2 achterstand blijft. Conclusie Sparta stapt als winnend team van het veld.

Volgende week gaat de Onder 16 het opnemen tegen Roda JC in Kerkrade. Aanvang 13.00uur en plaats van handeling is Sportpark Kaalheide.