ADO Den Haag onder 14 komt te laat terug tegen Excelsior

Voor deze zaterdag had ADO Den Haag onder 14 geen competitie verplichtingen, maar gelukkig konden we oefenen tegen het Rotterdamse Excelsior.

Deze wedstrijd bestond uit 2 verschillende stukken (niet de 1e en 2e helft) een groot begin gedeelte waarin wij speelden om niet te verliezen en een laatste stuk waarin wij speelden om te winnen.

Vanaf het begin lieten we ons terugdrukken door Excelsior, dat hierdoor kansen kreeg en deze helaas voor ons ook benutte. Bijna alles wat fout kon gaan, ging ook fout. Echter toen we met 3-0 achter waren gekomen, veranderde er iets in het team waardoor we ineens veel beter gingen voetballen en veel meer zelfvertrouwen uitstraalden.

Deze instelling was de oorzaak dat we kansen kregen en we de stand terug konden brengen naar 1-3 en een paar minuten later zelfs naar 2-3. In de laatste 10 minuten hebben we er alles aan gedaan om alsnog een gelijkspel (liefst winst) uit het vuur te slepen. Het was jammer dat de wedstrijd zo snel was afgelopen, als hij 10 minuten langer had geduurd, was de kans groot geweest dat we alsnog hadden gewonnen. Mannen dinsdag weer oefenen en dan beginnen waar we zaterdag geëindigd zijn, met veel zelfvertrouwen en gaan voor de winst.