ADO Den Haag onder 15 moest het, op een koude zaterdagmorgen, opnemen tegen Sparta Rotterdam onder 15 op de Aftrap in het zuiderpark. Beide ploegen bleken aan elkaar gewaagd en lieten bij vlagen goed voetbal zien. Tot echte kansen kwam het echter niet. Daar waar ADO Den Haag in de eerste helft twee kansen kreeg, was dit het geval voor Sparta Rotterdam in de tweede helft.

In de 4e minuut kreeg Alex Burghouwt de kans om te openen, maar zijn schot ging naast. Het duurde tot aan de 24e minuut voordat de tweede kans zich aandiende. Evan Rottier kreeg de bal net niet goed onder controle om tot een gericht schot te komen en de keeper van Sparta kon makkelijk redden. Sparta Rotterdam kon ook geen echte kansen creëren, met dank aan de stugge maar effectieve verdediging van ADO Den Haag. Wanneer beide elftallen voor de rust naar de kleedkamers terugkeren, staat het nog steeds 0-0 op het scorebord.

De tweede helft, zoals gezegd, waren de kansen meer voor de Rotterdammers, maar Hugo Wentges, ingevallen voor de geblesseerde David van de Riet, kon zijn doel schoonhouden. Eindstand bleef hierdoor 0-0. Een verdiend punt voor de Hagenaars, al had er meer in gezeten.

Het team verdient wederom complimenten voor de inzet en strijd die het heeft laten zien. Voorzichtig aan worden er stappen gemaakt en zal de volgende overwinning niet lang op zich laten wachten. Volgende week wacht FC Volendam om 10.30 uur op De Aftrap.