Actueel

Het was een mooi voetbalweekend voor de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Met meerdere mooie affiches op het programma beloofde het sowieso een interessante speeldag te worden. ADO Den Haag O21 trad aan tegen Feyenoord O21 en sleepte een knappe zwaarbevochten 2-1 overwinning uit het vuur. O13 versloeg de leeftijdsgenoten van Ajax met dezelfde score. Onze O18 (5-0), O17 (5-1) en O11 (10-4) haalden uit met een grote zege.

Zaterdag 10 september

Onder 21
ADO Den Haag O21 – Feyenoord O21 2-1
De ploeg van trainer Giovanni Franken boekte een mooie overwinning op Feyenoord O21. Beide ploegen kregen kansen, maar in de tweede helft wist de thuisploeg in een kort tijdsbestek twee keer te scoren. Struick en Sellouki waren verantwoordelijk voor de goals. In de slotfase maakten de bezoekers nog de aansluitingstreffer en werd het, zeker na een tweede gele kaart van Struick, nog even spannend. Toch hield O21 goed stand, mede door goed keeperswerk van Nikiema en trok het uiteindelijk aan het langste eind.

Onder 18
PSV O18 – ADO Den Haag O18 5-0
ADO Den Haag O18 had een hele lastige middag in Eindhoven. In de eerste helft was het kwaad al geschied en keek ADO Den Haag al tegen een 3-0 achterstand aan. Na rust maakten de jonge Eindhovenaren er nog twee en brachten ze zo de eindstand op 5-0.

Onder 17
ADO Den Haag O17 – Hollandia O17 5-1
Op eigen veld was ADO Den Haag O17 veel te sterk voor Hollandia O17. Bij rust stond het nog maar 1-0, maar in de tweede helft overklaste de ploeg van trainer Marciano Nonneman de bezoekers. In extra tijd redden de Hoornse jeugdploeg nog de eer.

Onder 16
SC Cambuur O16 – ADO Den Haag O16 2-6
ADO Den Haag O16 reisde af naar het verre noorden voor een uitduel tegen de leeftijdsgenoten van SC Cambuur. De uitploeg begon heel goed aan de wedstrijd en voor de rust stond de 0-3 op het scorebord, mede door goals van Özder Ozcan, die deze week een oproep kreeg voor Nederland O16. De tweede helft was zeer vermakelijk met veel goals aan beide kanten. Uiteindelijk won onze O16 met 2-6 en staat het nu op de derde plek in de competitie.

Onder 15
Go Ahead Eagles O15 – ADO Den Haag O15 1-1
Go Ahead Eagles O15 en ADO Den Haag O15 deelden afgelopen zaterdag de punten. In Deventer maakte de thuisploeg kort na de openingstreffer van ADO de gelijkmaker en dit bleek ook de eindstand: 1-1.

Onder 14
ADO Den Haag O14 – PSV O14 1-1
Na de knappe overwinning van vorige week tegen FC Twente/Heracles O14 wachtte ADO Den Haag O14 nu een lastige thuiswedstrijd tegen PSV O14. De ploeg van trainer Gino Nanaber kon zich aardig meten met de tegenstander uit Eindhoven en speelde met 1-1 gelijk. O14 neemt nu de vierde positie in op de ranglijst achter de leeftijdsgenoten van Ajax, Feyenoord en PSV.

Onder 13
ADO Den Haag O13 – Ajax O13 2-1
ADO Den Haag O13 zorgde voor een mooie zege op Sportpark De Aftrap. De jongelingen zetten Ajax O13 met 2-1 opzij. O13 kwam na een goal in zowel de eerste, als de tweede helft op een 2-0 voorsprong waarna de bezoekers nog wat terug deden. In het restant van het duel hield de Haagse jeugdploeg goed stand en wist het de zege veilig te stellen.

Onder 12
ADO Den Haag O12 – Barendrecht O13-IJM 1-4
De jongens van O12 hadden een lastige pot tegen Barendrecht. Op eigen veld gingen ze met 1-4 onderuit.

Onder 11
ADO Den Haag O11 – sc Heerenveen O11 10-4
Een waar doelpuntenfestijn vond afgelopen zaterdag plaats in de wedstrijd tussen ADO Den Haag O11 en Heerenveen O11. De uitploeg maakte maar liefst vier goals, maar daar zette de Hagenaars er maar liefst tien tegenover.