Actueel

aftrap2

ADO Den Haag O21 kwam twee maal knap terug van een achterstand door doelpunten van Nick Broekhuizen, maar in de blessuretijd ging het toch nog fout en zorgde Feyenoord O21 met twee goals voor de 5-3 overwinning. Zowel Onder 18 als Onder 17 wonnen heel knap op eigen veld tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Daarnaast herpakte ADO Den Haag O16 zich van de nederlaag van vorige week en klimt het naar de tweede plaats in de spannende competitie. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
Feyenoord O21 - ADO Den Haag O21 5-3
ADO Den Haag O21 ging op bezoek bij Feyenoord O21 onderuit in de slotfase. De thuisploeg scoorde al na 8 seconden spelen de 1-0 via Groen waarna het tien minuten later zelfs 2-0 werd. Broekhuizen zorgde met twee doelpunten in de eerste helft dat zijn ploeg weer op gelijke hoogte kwam met de Rotterdammers. Een kwartier na de pauze nam Feyenoord weer de leiding en was het opnieuw Broekhuizen die met zijn derde treffer van de dag de stand gelijk trok. ADO Den Haag leek op weg naar een gelijkspel, maar in de blessuretijd maakte de ploeg van trainer Melvin Boel de 4-3 en een vlak voor de scheidsrechter affloot ook nog de 5-3.

Onder 18
ADO Den Haag O18 - PSV O18 2-1
O18 heeft een hele knappe overwinning geboekt op nummer twee PSV O18. Op het hoofdveld van De Aftrap kwamen de Eindhovenaren op een 0-1 voorsprong in de eerste helft. Na rust boog ADO Den Haag de score om met twee treffers kort na elkaar en zorgde het daarmee voor een 2-1 eindstand. Het is de eerste competitiezege voor onder 18 dat dit seizoen strijdt in een zeer zware competitie. Aankomende zaterdag gaat de ploeg van trainer Frans Danen op bezoek bij koploper Ajax O18.

Onder 17
ADO Den Haag O17 - PSV O17 2-1
Naast O18 won ook O17 het thuisduel tegen PSV. Al vroeg in de wedstrijd kwam PSV op voorsprong en op slag van rust maakte ADO Den Haag gelijk via Tammes. Na de rust schoot de thuisploeg uit de startblokken en kwam het al snel op een 2-1 voorsprong. Met veel passie en strijd hield het de score vast en betekende het de tweede overwinning in de competitie. Morgenavond spelen de Hagenaars een thuisduel tegen FC Utrecht O17.

Onder 16
Willem II O16 - ADO Den Haag O16 2-4
Van tevoren wist ADO Den Haag O16 dat het een belangrijk duel zou zijn tegen nummer twee Willem II O16. De Haagse ploeg begon uitstekend aan de wedstrijd en kwam al snel op een 0-2 voorsprong in Tilburg. Vervolgens kwamen de Tricolores via twee standaard spelsituaties langszij en moest ADO weer opnieuw op jacht naar de voorsprong. Dani van Loenen schoot de 2-3 uiteindelijk binnen en even later gooide ADO Den Haag de wedstrijd op slot door de 2-4 te maken. Dankzij de zege passeert de ploeg van trainer Revy Rosalia Willem II op de ranglijst en moet het alleen nog Go Ahead Eagles voor zich dulden.

Onder 15
Vrij

Onder 14
ADO Den Haag O14 - FC Twente/Heracles Almelo O14 3-1
ADO Den Haag O14 zette op eigen veld FC Twente/Heracles Almelo O14 opzij met 3-1. Het betekende de vijfde overwinning van dit seizoen voor de ploeg van trainer Gino Ninaber. Onder 14 bezet nu de vierde plaats in de competitie achter Ajax, PSV en Feyenoord. Komende zaterdag wacht de lastige uitwedstrijd tegen PSV O14.

Onder 13
ADO Den Haag O13 - Feyenoord O13 0-2
ADO Den Haag O13 heeft op eigen veld niet kunnen winnen van Feyenoord O13. Feyenoord is de koploper van de competitie en dus wist ADO Den Haag dat het een lastig duel zou worden. Na vier minuten kwam onder 13 al op achterstand en na een half uur kreeg de Haagse ploeg de volgende tegentreffer te verwerken. Zaterdag gaat onder 13 op bezoek in Amsterdam voor het duel tegen Ajax.