Actueel

aftrap3

In een bomvol weekend voor de ADO Den Haag Jeugdopleiding hebben O17 en O15 met ruime cijfers weten te winnen. O21 speelde thuis gelijk tegen Almere City. O16 leed een dure nederlaag tegen Cambuur. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
ADO Den Haag O21 - Almere City FC O21 2-2
Na drie nederlagen op rij heeft ADO Den Haag weer een punt gepakt. Op eigen veld speelden de Hagenaars met 2-2 gelijk tegen Almere City FC. Belarbi opende de score voor ADO op De Aftrap al na vier minuten, maar Puriel trok de stand vier minuten later alweer recht. Vrij snel na rust was het opnieuw Puriel die scoorde en daarmee de Almeerse ploeg op voorsprong zette. In de resterende tijd nam ADO Den Haag O21 het heft in handen en werd Almere naar achteren gedrukt. Een kwartier voor het einde volgde de verdiende gelijkmaker en die treffer kwam opnieuw van de voeten van Belarbi. Aankomend weekend staat in Tilburg de volgende competitiewedstrijd op het programma tegen Willem II O21.

Onder 18
Ajax O18 - ADO Den Haag O18 5-1
Na de knappe overwinning op PSV van vorige week heeft ADO Den Haag O18 niet ook kunnen stunten tegen koploper Ajax O18. Na een paar minuten zette Irfan Karijowidjojo zijn ploeg nog wel op een 0-1 voorsprong, maar de thuisploeg bleek te sterk en boog de achterstand de in de eerste helft al om tot 3-1. Met twee goals na rust zetten de Amsterdammers uiteindelijk de 5-1 einduitslag op het scorebord. Zaterdag speelt O18 thuis tegen De Graafschap.

Onder 17
Hollandia O17 - ADO Den Haag O17 1-6
In Hoorn speelde O17 een competitieduel tegen Hollandia. Al snel bleek ADO Den Haag een maatje te groot voor de thuisspelende ploeg en kwam het in de eerste helft al op een 0-2 voorsprong. Na rust gooide ADO al snel de wedstrijd op slot door ook de derde van de dag te maken. Hollandia produceerde vervolgens nog een eretreffer, maar hierna liepen de bezoekers uit tot 1-6. O17 doet mede door de zege prima mee in de competitie en bezet nu de derde positie waarbij gezegd moet worden dat FC Utrecht en PSV een duel minder hebben gespeeld met respectievelijk twee en één punt minder.

Onder 16
ADO Den Haag O16 - SC Cambuur O16 0-1
ADO Den Haag O16 had in eigen huis tegen hekkensluiter goede zaken kunnen doen door te winnen, maar dat gebeurde helaas niet. De ploeg van trainer Revy Rosalia verloor onverwachts tegen Cambuur. De Haagse ploeg had afgelopen zaterdag een mindere dag en was niet zo dominant als in andere wedstrijden. Cambuur daarentegen had niks te verliezen en ging vol voor een stunt. Met een goal in de 20e minuut stond het al snel op een voorsprong en die hield het vast tot het einde. O16 gaat aanstaande zaterdag voor eerherstel als het op bezoek gaat bij FC Twente/Heracles O16.

Onder 15
ADO Den Haag O15 - Go Ahead Eagles O15 4-0
Onder 15 won soeverein van Go Ahead Eagles O15. Met twee goals voor en hetzelfde aantal goals na rust won het de thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter vrij gemakkelijk. Morgen speelt onze Onder 15 een thuisduel voor de competitie tegen Ajax O15, huidig nummer vier, om 18:30 uur op De Aftrap.

Onder 14
PSV O14 - ADO Den Haag O14 2-0
Op bezoek in Eindhoven heeft ADO Den Haag O14 helaas niet kunnen winnen van PSV O14. Beide ploegen wisten lang niet te scoren, maar in de tweede helft opende de thuisploeg de score. Vervolgens maakte PSV ook nog de 2-0 en was de wedstrijd gespeeld. Voor de ranglijst verandert de nederlaag voorlopig niets en neemt het nog steeds de vierde plek in achter Ajax, PSV en Feyenoord. Aankomend weekend wacht de kraker tegen Feyenoord O14 op De Aftrap.

Onder 13
Ajax O13 - ADO Den Haag O13 8-0
ADO Den Haag O13 heeft zijn meerdere moeten erkennen in de leeftijdsgenoten van Ajax. Op Sportpark de Toekomst won de thuisploeg met acht goals verschil. Zaterdag ontvangt de Haagse ploeg Sparta Rotterdam op eigen veld.

Onder 12
FC Den Bosch O12 - ADO Den Haag O12 1-0
Onder 12 is afgelopen zaterdag zonder punten teruggekomen uit Den Bosch. De Haagse formatie verloor met 1-0 van de Bosschenaren.