Actueel

aftrap3

Onder 21 heeft doelpuntloos gelijkgespeeld tegen Feyenoord O21 afgelopen weekend. Verder waren er veel remises en een aantal vervelende nederlagen, zoals O16 die van concurrent Willem II verloor. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
Feyenoord O21 - ADO Den Haag O21 0-0
Feyenoord O21 en ADO Den Haag O21 hebben afgelopen zaterdag op Sportpark Varkenoord de punten moeten delen. Het lukte beide teams niet om tot scoren te komen, al waren er aan beide kanten zeker wat kansen voor. Mede dankzij goed keeperswerk van Nikiema behield ADO de nul, maar Feyenoord deed dat dus ook. De ploeg van trainer Giovanni Franken staat op dit moment op de vierde plaats in de voorjaarscompetitie. Komende zaterdag wacht de Haagse jeugdploeg een hele belangrijke pot. Om 14:30 uur spelen de Hagenaars namelijk de halve finale van de beker bij en tegen PEC Zwolle O21.

Opstelling ADO Den Haag O21: Nikiema; Noordhoek, Ates, Siereveld, Owusu; Gustina, Reinders, De Bruin (60 Van Houwelingen); Esajas (60. El Hannoudi), Broekhuizen, Struick (85. Velland)

Onder 18
ADO Den Haag O18 - Vitesse O18 3-3
O18 heeft net niet weten te stunten tegen koploper Vitesse O18. De Haagse jeugdploeg maakte het de Arnhemmers wel heel lastig. Karijowidjojo had zijn ploeg in de eerste helft op 1-0 gezet waarna Hendriks de score verdubbelde na rust. Vitesse toonde zijn veerkracht en kwam met twee doelpunten weer op gelijke hoogte. In de slotfase leek ADO de winnende binnen te schieten, maar onverhoopt maakten de bezoekers in extremis toch nog gelijk en eindigde het treffen in 3-3. Een prima wedstrijd van de Hagenaars waar wellicht nog meer in had gezeten, en dat tegen de koploper die nog niet verloren heeft deze voorjaarscompetitie.

Onder 17
ADO Den Haag O17 - AZ O17 1-2
ADO Den Haag O17 is tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen tegen AZ O17. ADO Den Haag en de huidige nummer twee van de competitie waren lang aan elkaar gewaagd en beide ploegen wisten in de eerste helft allebei eenmaal te scoren. In de tweede helft was het heel lang spannend en werd er lange tijd niet gescoord waardoor het duel op een gelijkspel leek af te stevenen. Diep in blessuretijd viel echter de 1-2 en gingen de Alkmaarders toch nog met de winst er vandoor. Morgen om 19:00 uur speelt O17 de volgende wedstrijd. Dan komt Feyenoord O17 op bezoek op De Aftrap.

Onder 16
Willem II O16 - ADO Den Haag O16 1-0
Een dure nederlaag voor ADO Den Haag O16 afgelopen weekend. Op bezoek bij naaste belager Willem II O16 gingen de Hagenaars met 1-0 onderuit. Door de zege klimmen de Tilburgers weer over ADO heen op de ranglijst met drie punten meer. In de voorjaarscompetitie zijn er voor zowel Willem II als ADO Den Haag nog drie duels te gaan is het doelsaldo van de Haagse ploeg een stuk beter. Het kampioenschap is dus nog niet uitgesloten ondanks de nederlaag.

Onder 15
FC Utrecht O15 - ADO Den Haag O15 8-1
Een leerzame middag voor ADO Den Haag O15 afgelopen zaterdag. Op Sportpark Zoudenbalch moest de Haagse ploeg zijn meerdere erkennen in FC Utrecht O15. De bezoekers kwamen al snel op 0-1 voorsprong, maar al snel kwam de thuisploeg op gelijke hoogte en liep het daarna uit bij de Haagse jeugdploeg. Een domper voor de Hagenaars, maar aanstaande zaterdag is er al de kans om revanche te nemen als de Utrechters op bezoek komen op De Aftrap.

Onder 14
FC Utrecht O14 - ADO Den Haag O14 3-3
ADO Den Haag O14 heeft in Utrecht tegen de plaatselijke FC gelijkgespeeld. Beide ploegen scoorden drie keer en dus kende de wedstrijd geen winnaar. Door de remise heeft ADO nu 20 punten behaald uit elf duels.

Onder 13
ADO Den Haag O13 - PSV O13 0-3
ADO Den Haag O13 heeft een nederlaag geleden op eigen veld tegen PSV O13. Onder 13 wist in de sterke voorjaarscompetitie nog niet te winnen. Vrijdag kan de ploeg weer voor resultaat spelen als FC Utrecht O13 op bezoek komt.

Onder 12
Quick O13 - ADO Den Haag O12 1-0
O12 heeft nipt met 1-0 verloren bij Quick O13. Onder 12 speelt in een competitie met veel oudere jeugdteams, waaronder de tegenstander van afgelopen zaterdag.

Onder 11
ADO Den Haag O11 - SC Heerenveen O11 7-14
In een doelpuntenfestijn heeft ADO Den Haag O11 verloren van SC Heerenveen O11. Het werd uiteindelijk 7-14 in het voordeel van de Friezen.

Onder 10
ADO Den Haag O10 - Soccer Academy Breda O11 (oefen) 9-2
Onder 10 heeft op eigen veld het oefenduel tegen Soccer Academy Breda O11 met 9-2 gewonnen.