Actueel

aftrap4

Onder 21 verloor afgelopen weekend met 3-0 van het sterke Feyenoord O21. Naast deze nederlaag waren ook een hoop mooie zeges. De beloften van ADO Den Haag Vrouwen wonnen bijvoorbeeld met maar liefst 4-0 tegen Ajax. Lees de rest van de uitslagen hieronder.

Zaterdag 2 september

JONGENS

Onder 21 (competitie)
Feyenoord O21 - ADO Den Haag O21 3-0
ADO Den Haag O21 heeft zijn meerdere moeten erkennen in Feyenoord O21. De Hagenaars kregen de nodige kansen, maar de thuisploeg bleek toch wat sterker en effectiever voor het doel. Na een half uur stond de Rotterdamse ploeg met 2-0 voor. Ook in de tweede helft bleef Feyenoord de betere ploeg en een half uur voor tijd werd het nog 3-0. Dat was ook gelijk de eindstand van de wedstrijd. Komende zaterdag wacht de ploeg van trainer Giovanni Franken de thuiswedstrijd tegen FC Groningen O21, maar daarvoor oefent het Haagse beloftenteam nog tegen VELO in Wateringen op dinsdag.

Opstelling ADO Den Haag O21: Buvelot; Landim (46. Payne), Does, Owusu, Boakye (76. Özen); Van Houwelingen, Brandt, El Hannoudi (61. Hendriks); De Bruin, Haas (61. Maasland), Dijkhuizen (61. George).

Onder 18 (competitie)
Vitesse O18 - ADO Den Haag O18 3-0
Voor ADO Den Haag O18 stond het lastige uitduel tegen Vitesse O18 op het programma. In de eerste helft kon de Haagse jeugdploeg zich goed meten met de Vitessenaren, maar moest het net voor rust de 1-0 incasseren. Na de pauze bleef deze stand een half uur staan totdat Vitesse voor de tweede keer toesloeg en Westerveld zijn tweede van de middag maakte. De kans op resultaat was daarmee nog verder geslonken en Boersma maakte een paar minuten voor tijd de derde. ADO Den Haag onder 18 wacht volgende week de kans om de rug weer te rechten als FC Utrecht O18 op bezoek komt.

Onder 17 (competitie)
ADO Den Haag O17 - Waterwijk O17 2-0
Onder 17 is het seizoen uitstekend gestart. Op eigen veld werd Waterwijk uit Almere met 2-0 aan de kant gezet. Turks jeugdinternational Özder Özcan zette zijn ploeg na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong. Die stand zou zeer lang blijven staan en bleef het zodoende tot het einde spannend. In blessuretijd maakte Dani van Loenen een eind aan de Almeerse illusies. Hij schoot namelijk in extremis de 2-0 binnen en zo waren de eerste drie punten van het seizoen binnen voor de ploeg van trainer Ervin Lee.

Onder 16 (competitie)
ADO Den Haag O16 - FC Den Bosch O16 1-1
Onder 16 heeft afgelopen zaterdag de punten moeten delen met de leeftijdsgenoten van FC Den Bosch. Na vijf minuten zette Keanu Leysner de Hagenaars op een vroege voorsprong. Die kon de Haagse ploeg de rest van de eerste helft vasthouden, maar na rust maakten de bezoekers gelijk. In het restant van het duel werd het spannend, maar werd er niet meer gescoord. In de slotfase kregen de Hagenaars nog een rode kaart te verwerken, maar dit had uiteindelijk geen invloed op de score. Op 12 september is Fortuna Wormerveer de volgende opponent.

Onder 15 (competitie)
ADO Den Haag O15 - Vitesse O15 (afgelast)
De wedstrijd tussen Onder 15 en Vitesse O15 ging niet door.

Onder 14 (competitie)
PSV O14 - ADO Den Haag O14 4-2
Een doelpuntrijk duel tussen PSV O14 en ADO Den Haag O14 afgelopen weekend. Na tien minuten kwam ADO O14 op 0-1 via Brute, maar daarna sloeg PSV drie maal toe in korte tijd. Kort na rust wist Latilla de aansluitingstreffer te maken en werd het weer spannend op De Herdgang. De Haagse ploeg ging hard op zoek naar de gelijkmaker, maar kreeg de deksel op de neus toen PSV de 4-2 wist te maken. Zaterdag kan O14 revanche nemen als de ploeg FC Dordrecht ontvangt op De Aftrap.

Onder 13
Vrij

Onder 12 (competitie)
HBS O13 - ADO Den Haag O12 2-1
Een nipte nederlaag afgelopen weekend voor ADO Den Haag onder 12. Op bezoek bij HBS kreeg het Haagse jeugdteam al na een minuut een tegentreffer te verwerken, maar trokken de bezoekers na tien minuten de stand weer gelijk. In de tweede helft kwam HBS voor de tweede keer op voorsprong en wist de Haagse amateurclub wel de voorsprong vast te houden.

Onder 10 (competitie)
ADO Den Haag O10 - VELO O11 6-9
Een doelpuntenfestijn was het in de wedstrijd tussen ADO Den Haag onder 10 en VELO O11. Dat festijn werd uiteindelijk in het voordeel van de bezoekers beslist. Zij wisten er negen te maken, terwijl de thuisploeg er zes inschoot.

MEIDEN

Beloften (competitie)
ADO Den Haag Vrouwen beloften - Ajax Vrouwen beloften 4-0
De beloften van ADO Den Haag Vrouwen zijn de competitie uitstekend gestart. Met grote cijfers werd Ajax Vrouwen beloften aan de kant gezet. Zodoende doet het Haagse beloftenteam meteen uitstekende zaken in de competitie.

Onder 17 (beker)
ADO Den Haag MO17 - FC Oegstgeest Vrouwen 1 9-0
ADO Den Haag MO17 heeft zeer overtuigend gewonnen van FC Oegstgeest Vrouwen 1. Thuis op Sportpark Houtrust waren de Haagse meiden met 9-0 te sterk.

ADO Den Haag MO16 - FC 's-Gravenzande JO15 1-2
MO16 verloor nipt van FC 's-Gravenzande JO15. 1-2 werd het in het voordeel van de uitploeg.