Nieuws

Dit weekend speelden ADO Den Haag onder 21, onder 18 en onder 17 oefenwedstrijden. ADO Den Haag onder 16, dat na drie wedstrijd op de tweede plek staat, nam het op tegen koploper Go Ahead Eagles en met succes! O11 en O10 maakten er een doelpuntenspektakel van. Alle uitslagen van afgelopen weekend vind je hieronder.

Onder 21
ADO Den Haag - FC Dordrecht 5-4
ADO Den Haag O21 en FC Dordrecht O21 stonden in een oefenduel tegenover elkaar op Sportcomplex De Aftrap. Beide ploegen wisten veel het net te vinden, maar uiteindelijk was het de ploeg van trainer Giovanni Franken die de meeste goals wist te maken: 5-4 was de eindstand.

Onder 18
ADO Den Haag  - Sparta Rotterdam 2-1
Ook voor ADO Den Haag onder 18 stond er een oefenpot op het programma, met als tegenstander Sparta Rotterdam onder 18. De teams waren goed aan elkaar gewaagd en dat resulteerde in een spannende wedstrijd. Toch bleek de thuisploeg effectiever en wonnen de Hagenaars met 2-1 dit treffen.

Onder 17
Almere City - ADO Den Haag 4-0
ADO Den Haag O17, dat redelijk goed was gestart aan het seizoen, speelde een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Almere City. Dit bleek een taaie tegenstander voor de jonge Haagse ploeg, want Almere City O17 was met maar liefst 4-0 te sterk.

Onder 16
Go Ahead Eagles - ADO Den Haag 0-3
Voor ADO Den Haag O16 stond er een spannende pot op het programma afgelopen zaterdag. De Haagse formatie nam het namelijk op tegen koploper Go Ahead Eagles O16. Bij winst kon de ploeg van trainer Revy Rosalia de koppositie overnemen. Die zege behaalde ADO vrij overtuigend. In de eerste helft had jeugdinternational Özder Ozcan zijn ploeg al op een 0-1 voorsprong gezet en in de tweede helft verdubbelde hij de score met zijn tweede treffer van de middag. Hakan Argün zorgde voor het slotakkoord door de 0-3 tegen de touwen te werken. Door deze belangrijke driepunter neemt ADO Den Haag O16 na vier duels de eerste plek in in Divisie 2 met hetzelfde aantal punten als concurrenten Go Ahead Eagles O16 en FC Utrecht O16.

Onder 15
SC Heerenveen - ADO Den Haag 0-4
ADO Den Haag O15 heeft de eerste overwinning binnen gesleept afgelopen weekend. In en tegen Heerenveen trokken de Hagenaars aan het langste eind en wisten al in de eerste helft op 0-4 te komen. Die score bleef onveranderd in de tweede helft en zo nam O15 drie punten mee uit het noorden.

Onder 14
ADO Den Haag - Ajax 1-5
Na de stunt tegen Feyenoord O14 (1-2 winst) vorige week, wilde ADO Den Haag O14 hier een vervolg aan geven tegen Ajax O14. Helaas bleek de Amsterdamse jeugdploeg te sterk voor ADO Den Haag en ging O14 met 1-5 onderuit op eigen veld. Ondanks deze nederlaag staat ADO Den Haag O14 op een verdienstelijke vierde plek achter Ajax, Feyenoord en PSV in Divisie 1.

Onder 13
ADO Den Haag - Excelsior Rotterdam 3-2
ADO Den Haag O13 heeft in het duel tegen Excelsior O13 zijn veerkracht getoond. Het ging namelijk met een 1-2 achterstand de rust in, maar na rust boog de formatie van trainer Kevin Compier de stand om en hield het de punten in eigen huis: 3-2.

Onder 12
Onder 12 kwam niet in actie afgelopen weekend.

Onder 11
ADO Den Haag - FC Volendam 20-9
Het was een spektakel bij de wedstrijd tussen ADO Den Haag onder 11 en FC Volendam onder 11. Maar liefst 29 doelpunten werden er genoteerd in dit oefenduel die ADO Den Haag O11 won met 20-9.

Onder 10
DHC JO11-1 - ADO Den Haag 2-8
ADO Den Haag O10 won uit bij DHC met 2-8. Een prima overwinning tegen een oudere ploeg!