Nieuws

IMG 20221019 185332 bewerkt

Woensdagmiddag 19 oktober heeft het Partnertoernooi voor de leeftijdsgroepen onder 8 en onder 10 plaatsgevonden op "De Aftrap" in het Zuiderpark. Alle partnerclubs waren met één of twee teams vertegenwoordigd en ook Netwerkpartners SVC'08 en Voorschoten'97 waren van de partij.

Het was een mooie middag waar onder goede weersomstandigheden zo'n 150 spelers en speelsters hun uiterste best deden om de wisselbokaal in de wacht te slepen. Veel mooie acties en doelpunten, maar ook verdedigende acties, waren er te zien voor de vele toeschouwers.

Na de groepsfase werden er bij de onder 8 categorie kruisfinales gespeeld waarna uiteindelijk de finale tussen Forum Sport en Wilhelmus op het programma stond. Forum Sport wist met het minimale verschil van 1-0 te winnen en mag dus de wisselbeker een jaartje bij zich houden.

IMG 20221019 WA0012 bewerkt

Bij de onder 10 werd er na de groepsfase gelijk de finale gespeeld. ADO Den Haag en Forum Sport wonnen beide hun poule dus die mochten zich opmaken voor de grote finale. ADO Den Haag was in deze finale een maatje te groot en wist met een ruime overwinning het toernooi te winnen.

Alle spelers en speelsters kregen een mooie medaille mee naar huis. De winnende teams kregen uit handen van 1e elftal speler Sacha Komljenovic de grote wisselbeker uitgereikt.