Nieuws

aftrap3

O21 heeft opnieuw een nipte nederlaag geleden. JO17 behield de koppositie door foutloos te blijven tegen Almere City JO17 en ADO Den Haag JO15 pakte de koppositie door een mooie zege tegen PEC Zwolle. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Zaterdag 25 november

JONGENS

Onder 21 (competitie)
ADO Den Haag O21 - Go Ahead Eagles O21 0-1
ADO Den Haag onder 21 heeft de derde nederlaag op rij geleden. In de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles keek de Haagse ploeg al snel tegen een achterstand aan door een treffer van spits Gijs Steinfelder. Een valse start voor de Hagenaars die het, ondanks een aantal kansen én een afgekeurde goal, niet meer te boven kwam. De Deventenaren klimmen dankzij de overwinning over de Haagse formatie heen op de ranglijst. Onze Onder 21 moet in de komende drie duels voorkomen dat het bij de laatste twee plekken eindigt.

Opstelling ADO Den Haag O21: De Koning, Achemlal, Ates, Owusu, Tetik, Boakye, Noordhoek, Van Houwelingen (87. Payne), Gomes Landim, Haas (73. Brandt), Dijkhuizen (22. George), El Hannoudi.

Onder 18 (competitie)
ADO Den Haag O18 - AZ O18 0-5
Onze Onder 18 heeft afgelopen weekend zijn meerdere moeten erkennen in AZ O18. Na een slecht begin stond de thuisploeg al snel met 0-1 achter en ruim een kwartier later verdubbelden de Alkmaarders de score. Reden genoeg voor trainer Frans Danen om in de rust een driedubbele wissel door te voeren. Dit had in eerste instantie effect en hield ADO Den Haag lang in de tweede helft haar doel schoon. Een kwartier voor tijd gooide Boogaard echter de wedstrijd op slot. Na deze treffer volgden er nog twee van Alkmaarse kant en zo werd de eindstand op 0-5 gezet.

Onder 17 (competitie)
Almere City JO17 - ADO Den Haag JO17 0-1
ADO Den Haag onder 17 heeft een belangrijke zege geboekt op bezoek bij Almere City. Het enige doelpunt in de tweede helft bleek genoeg voor de overwinning voor de Haagse ploeg. Met nog twee wedstrijden te gaan neemt de formatie van trainer Ervin Lee de leiding in de competitie. Het is ontzettend spannend bovenin, want na ADO Den Haag volgen De Graafschap en FC Volendam op slechts één punt.

Onder 16 (competitie)
AZ JO16 - ADO Den Haag JO16 2-1
ADO Den Haag JO16 is nipt onderuitgegaan op bezoek bij AZ JO16. De Hagenaars maakten het de koploper behoorlijk lastig op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer. Nadat de thuisploeg in de eerste helft de score had geopend, kwamen de bezoekers door hard te werken langszij net na rust. Helaas duurde het niet lang voordat de Alkmaarders 2-1 maakten en dit was gelijk de laatste treffer van de wedstrijd.

Onder 15 (competitie)
PEC Zwolle JO15 - ADO Den Haag JO15 1-2
ADO Den Haag JO15 heeft in extremis een driepunter veiliggesteld op bezoek bij PEC Zwolle JO15. Met een 1-1 tussenstand in de tweede helft en twee ploegen die de kansen niet afmaakten, leek het op een gelijkspel af te stevenen. Toch gingen de punten uiteindelijk mee naar Den Haag door een goal van Murad Dashajev. Een prachtig resultaat waarmee ADO Den Haag de koppositie pakt in de competitie. De Hagenaars hebben een gelijk aantal punten als Go Ahead Eagles JO15, maar beschikken over een beter doelsaldo.

Onder 14 (competitie)
ADO Den Haag JO14 - Roda JC Kerkrade JO14 4-0
Onze onder 14 heeft zijn ongeslagen serie verder uitgebreid. Op eigen veld werd er met Roda JC Kerkrade JO14 afgerekend: 4-0. De Hagenaars zijn nu vijf duels op rij ongeslagen en staan op een keurige derde plek op de ranglijst.

Onder 13 (competitie)
ADO Den Haag JO13 - Sparta Rotterdam JO13 1-0
ADO Den Haag JO13 heeft de drie punten thuis gehouden. Na de knappe zege op de leeftijdsgenoten van PSV, was Sparta Rotterdam de volgende prooi. Slechts een doelpunt was genoeg voor de overwinning. Onze JO13 heeft met nog drie duels te gaan de derde plek binnen bereik, maar ook plek twee is niet onmogelijk.

Onder 12 (competitie)
ADO Den Haag JO12 - SC Feyenoord JO12 2-4
ADO Den Haag onder 12 heeft op eigen bodem verloren van SC Feyenoord JO12. Komend weekend staat de wedstrijd tegen JVOZ JO13 op het programma.

Onder 11 (competitie)
PEC Zwolle JO11 - ADO Den Haag JO11 8-10
Een vermakelijke Twin Games-wedstrijd tussen PEC Zwolle JO11 en ADO Den Haag JO11 is in het voordeel van de thuisploeg beslist. De Zwollenaren wonnen met 10-8 van de Hagenaars.

Onder 10 (competitie)
ADO Den Haag JO10 - RKDEO JO11 4-8
ADO Den Haag JO10 en RKDEO JO11 zorgden afgelopen zaterdag voor een doelpuntrijk duel op Sportcomplex "De Aftrap". De thuisploeg wist vier treffers te produceren, terwijl de gasten goed waren voor maar liefst acht goals.

MEIDEN

Beloften
Zaalvoetbaltoernooi

Onder 17

ADO Den Haag MO16 - Laakkwartier JO15 0-6
ADO Den Haag MO16 heeft een nederlaag geleden tegen de jongens onder 15 jaar van Laakkwartier. De koploper was met 0-6 te sterk voor de thuisploeg.