Zaterdag 13 januari

Jongens

Onder 21 (beker)
FC Volendam O21* - ADO Den Haag O21 0-0 (*w.n.s. 4-3)
Onze onder 21 heeft de kwartfinale van de beker niet kunnen bereiken. Op bezoek bij FC Volendam O21 lukte het niet om het net te vinden, ondanks meerdere kansen. In de slotfase van de tweede helft kwam de thuisploeg pas op gang, maar ook de Volendammers wisten niet te scoren. Uiteindelijk zou het duel met penalty's worden beslist en dat deed FC Volendam beter dan ADO Den Haag. Komend weekend gaat de voorjaarscompetitie van start en komt de ploeg van trainer Giovanni Franken opnieuw uit tegen FC Volendam O21.

Opstelling ADO Den Haag O21: Azmi, Noordhoek (62. Achemlal), Payne, Owusu, Boakye, Van Houwelingen, Gomes Landim (46. Brandt), Haas, Velland (84. Maasland), George (63. R. Esajas), El Hannoudi

Onder 18 (oefen)
ADO Den Haag O18 - FC Volendam O18 4-1

Onder 17 (beker)
ADO Den Haag JO17 - PSV JO17 3-1
ADO Den Haag JO17 is door naar de volgende ronde van de beker. Op eigen veld werd er afgerekend met PSV JO17. De Hagenaars gingen voortvarend van start op Sportcomplex "De Aftrap" en wist het in de eerste helft al twee doelpunten te maken. Met een comfortabele 2-0 voorsprong op zak ging de Haagse formatie de rust in. Na de pauze kwamen de bezoekers echter terug in de wedstrijd en was het Bresser die namens de Eindhovenaren de aansluitingstreffer maakte. Het werd daarna heel spannend en deed ADO Den Haag er alles aan om de voorsprong vast te houden. Gelukkig gooide Bram Wesseling in de absolute slotfase de wedstrijd op slot door de 3-1 tegen de touwen te schieten.

Onder 16 (beker)
SC Heerenveen JO16 - ADO Den Haag JO16 4-1
Het is ADO Den Haag JO16 helaas niet gelukt om de volgende ronde van de beker te bereiken. De Hagenaars troffen afgelopen zaterdag een sterk SC Heerenveen JO16 en was het na een helft al duidelijk dat het een lastige middag zou gaan worden. Met een 2-0 achterstand bij rust, probeerde de trainer met een aantal wissels iets te veranderen. Helaas had dit niet het gewenste effect en schoten de Friezen al snel in de tweede helft de 3-0 binnen. Uiteindelijk zou de thuisploeg met 4-1 winnen en kan JO16 zich gaan richten op de competitie.

Onder 15 (beker)
Alphense Boys JO15 - ADO Den Haag JO15 0-5
ADO Den Haag JO15 heeft met veel overtuiging de volgende ronde van de beker bereikt. Uit bij Alphense Boys JO15 beslisten de Hagenaars in de eerste helft al de wedstrijd en stond het bij rust al 0-4 in het voordeel van de bezoekers. In de tweede helft speelde de Haagse formatie het zakelijk uit en was 0-5 de eindscore.

Onder 14 (beker)
Excelsior Rotterdam JO14 - ADO Den Haag JO14 3-1
ADO Den Haag JO14 is uitgeschakeld in de achtste finales van de beker. Afgelopen zaterdag was Excelsior Rotterdam JO14 met 3-1 te sterk op Sportpark Woudestein en dus is het bekeravontuur voor de Haagse jeugdploeg voorbij. De focus kan nu op de voorjaarscompetitie die komende zaterdag van start gaat met de thuiswedstrijd tegen JVOZ JO14.