Nieuws

aftrap3

Onder 21 heeft na een nederlaag en gelijkspel, dit keer wel weten te winnen van FC Volendam O21. Verder waren er mooie overwinningen van onze JO16, JO14, JO12, JO11 en JO10. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Zaterdag 20 januari

Jongens

Onder 21 (competitie)
FC Volendam O21 - ADO Den Haag O21 1-2
Voor ADO Den Haag O21 was het de derde confrontatie achter elkaar met FC Volendam O21. Voor de winterstop verloren de Hagenaars met 3-2 in Volendam, waarna beide ploegen elkaar vorige week in de beker troffen en Volendam er na strafschoppen met de winst vandoor ging. Afgelopen zaterdag kwam ADO Den Haag sterk voor de dag en was het duidelijk dat de bezoekers niet minder dan de winst wilden. In het Kras Stadion zette El Hannoudi de bezoekende formatie op een 0-1 voorsprong, waarna Komljenovic na rust de score verdubbelde met een hard schot in de hoek. De Volendammers produceerden nog de aansluitingstreffer, maar in de chaotische slotfase hield de Haagse voorsprong gelukkig stand en keerde de ploeg van trainer Giovanni Franken eindelijk met een goed gevoel terug naar Den Haag.

Opstelling ADO Den Haag O21: Azmi; Noordhoek, Ates, Payne, Boakye; De Bruin (62. Van Houwelingen), Komljenovic, Gustina (62. Brandt); El Hannoudi (89. Achemlal), George (77. Maasland), Velland (77. Hendriks)

Onder 18 (oefen)
ADO Den Haag O18 - Quick O18 2-2
Aangezien de competitiewedstrijd van onze Onder 18 tegen SC Cambuur O18 niet doorging, werd er een oefenduel afgewerkt tegen Quick O18. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en zou het uiteindelijk in 2-2 eindigen.

Onder 17 (competitie)
Feyenoord JO17 - ADO Den Haag JO17 2-1
Onze jongens onder 17 jaar, de najaarskampioen van Divisie 2, trad afgelopen zaterdag voor het eerst aan voor een competitieduel op het hoogste niveau met als tegenstander de jongens onder 17 jaar van Feyenoord. De Hagenaars konden zich goed meten met de Rotterdamse jeugdploeg. Bij rust keken de bezoekers echter wel tegen een 1-0 achterstand aan. Na de pauze kwam de ploeg van trainer Ervin Lee langszij door een doelpunt van Özcan en leek het er op alsof geel-groen knap op weg was naar een resultaat. Helaas mocht dat niet zo zijn, want in de slotfase schoot de thuisploeg de 2-1 binnen en keerde de ploeg zonder punten, maar met opgeheven hoofd, terug naar Den Haag.

Onder 16 (competitie)
FC Groningen JO16 - ADO Den Haag JO16 0-2
In het Hoge Noorden heeft ADO Den Haag JO16 de drie punten uit het vuur gesleept. Beide teams waren in de eerste helft goed aan elkaar gewaagd en stond de brilstand bij rust nog steeds op het scorebord. De Hagenaars drongen meteen na rust nadrukkelijk aan en kregen loon na werken. Varisli werkte namelijk de 0-1 binnen en dat was niet onverdiend. Het volgende doel was om de voorsprong uit te breiden en dat lukte. Ruben Maas zorgde namelijk voor de 0-2 en daarmee was de wedstrijd beslist. Met een goed gevoel en drie punten maakte de ploeg van Sharan Gayadien de reis terug naar huis.

Onder 15
Vrij

Onder 14 (competitie)
ADO Den Haag JO14 - JVOZ JO14 3-1
ADO Den Haag JO14 is uitstekend begonnen aan de voorjaarscompetitie. Op eigen veld werden er al snel goede zaken gedaan tegen JVOZ JO14 uit Zeeland, want de thuisploeg stond bij rust al op een 2-0 voorsprong. De bezoekers zorgden voor de aansluitingstreffer, maar Elijah Borst schoot vervolgens de 3-1 tegen de touwen. De punten bleven dus in Den Haag en kan JO14 zich opmaken voor een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven JO14 komend weekend.

Onder 13 (competitie)
ADO Den Haag JO13 - SC Heerenveen JO13 0-7
SC Heerenveen JO13 was afgelopen zaterdag een maatje te groot voor ADO Den Haag JO13. Het werd maar liefst 0-7 in het voordeel van de Friese jeugdploeg. JO13 gaat komend weekend voor revanche op bezoek bij Alphense Boys JO13.

Onder 12 (oefen)
ADO Den Haag JO12 - AFC JO13 3-0
ADO Den Haag JO12 heeft op eigen veld een knappe oefenzege geboekt op AFC JO13. Een overtuigende 3-0 zege zorgde voor lachende gezichten bij spelers en staf.

Onder 11 (competitie)
ADO Den Haag JO11 - PSV JO11 34-4
De Twin Games-wedstrijd tussen ADO Den Haag JO11 en PSV JO11 is geëindigd in een afgetekende overwinning voor de Hagenaars. 34-4 was de doelpuntrijke eindstand.

Onder 10 (competitie)
Graaf Willem II VAC JO11 - ADO Den Haag JO10 0-7
Onder koude omstandigheden mocht ADO Den Haag JO10 voor de eerste competitiewedstrijd in de 3e fase aantreden tegen Graaf Willem II VAC JO11. De omstandigheden zorgden ook voor een stroeve start. ADO kwam wel op voorsprong (0-1), maar er waren kansen voor meer. Ook in het tweede blokje waren er kansen, maar de score werd pas vlak voor de rust verdubbeld. In het derde en vierde blokje waren er een aantal mooie aanvallen waarbij een medespeler vrij voor de goal werd gezet. De score liep uiteindelijk op tot 0 - 7. Zo maakt ADO Den Haag JO10 in 2024 een goede start aan de tweede seizoenshelft.

Meiden

Beloften vrouwen
ADO Den Haag Vrouwen beloften - PSV Vrouwen beloften 0-4
De beloften van ADO Den Haag Vrouwen hebben niet kunnen stunten tegen de beloften van PSV Vrouwen. Op Sportpark Houtrust in Scheveningen waren de Eindhovenaren met 0-4 te sterk voor de thuisploeg.