Een succesvol weekend voor de jeugdteams van ADO Den Haag. Geen enkele ploeg verloor en werden er mooie zeges geboekt door onder andere onze beloften Vrouwen, JO18, MO17 en JO12. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Zaterdag 10 februari

Jongens

Onder 21 (oefen)
SVV Scheveningen - ADO Den Haag O21 0-3
ADO Den Haag O21 heeft de oefenwedstrijd tegen SVV Scheveningen O21 overtuigend gewonnen. Halverwege de eerste helft opende Finn de Bruin de score met een prachtig afstandsschot, waarna de bezoekers kansen kregen om de voorsprong te verdubbelen. De thuisploeg, met onder andere Immers en Beugelsdijk in de basis, kwam tien minuten bijna langszij via Mitchell de Vlugt, maar zijn poging ging voorlangs. Na de pauze werd het al snel 0-2 voor de Hagenaars via Elijah Velland. In niets leek het er op dat ADO het nog weg zou geven. Sterker nog, een kwartier voor tijd bouwde Lloyd Hendriks de score nog verder uit en zette hij de 0-3 eindstand op het scorebord. Komende zaterdag staat er wederom geen competitiewedstrijd op het programma voor de beloften van ADO Den Haag en hoopt het een nieuwe oefentegenstander te vinden.

Opstelling ADO Den Haag O21: De Koning; Noordhoek (46. Brandt), Owusu, Özden, Tetik (35. Boakye); van Houwelingen (46. Haas), Gustina, de Bruin; El Haddouni (46. Hendriks), George (46. Velland), Struick (71. El Hannoudi).

Onder 18 (competitie)
SC Cambuur O18 - ADO Den Haag O18 1-2
ADO Den Haag O18 heeft de drie punten uit het vuur gesleept op bezoek bij SC Cambuur O18. Na een evenwichtig eerste uur, met vele kansen over en weer, opende Irfan Karijowidjojo namens de bezoekers de score. Een kwartier voor tijd zorgde Van der Veen voor de gelijkmaker. Hierna volgde een spannende slotfase waarin beide ploegen aanspraak maakte op de overwinning. In de laatste minuut was het invaller Dahli Jordense die voor ontlading zorgde bij de Hagenaars door de 1-2 binnen te schieten. Na twee nederlagen zorgde de driepunter voor veel blijdschap bij de ploeg van trainer Frans Danen.

Onder 17 (competitie)
ADO Den Haag JO17 - PEC Zwolle JO17 2-2
Onze jongens onder 17 jaar hebben niet voor de tweede week op rij kunnen winnen van PEC Zwolle JO17. Vorige week was het klasseverschil groot en wonnen de Hagenaars met 0-5 in Zwolle, maar nu waren beide ploegen veel meer gewaagd aan elkaar. De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong. Nog voor rust produceerden de Zwollenaren de aansluitingstreffer en kwam de spanning weer terug. ADO Den Haag deed er in de tweede helft alles aan om de voorsprong vast te houden, maar moest een minuut voor tijd toch nog de gelijkmaker incasseren.

Onder 16
Vrij

Onder 15 (oefen)
ADO Den Haag JO15 - De Graafschap JO15 6-1
ADO Den Haag JO15 heeft in het oefenduel tegen De Graafschap JO15 met grote cijfers gewonnen. De Hagenaars waren met 6-1 te sterk voor de ploeg uit Doetinchem.

Onder 14 (oefen)
ADO Den Haag JO14 - De Graafschap JO14 1-0
Net als JO15 was ook JO14 te sterk voor de leeftijdsgenoten van De Graafschap. De Hagenaars wonnen nipt met 1-0.

Onder 13 (competitie)
Feyenoord JO13-2 - ADO Den Haag JO13 1-5
ADO Den Haag JO13 mocht aantreden tegen het nog puntloze Feyenoord JO13-2. De Haagse formatie kwam goed uit de startblokken en kreeg meteen een aantal goede kansen. De ploeg van trainer Dillon Bijlsma bleef geduldig en bewust zoeken naar de gaatjes in de Rotterdamse verdediging, maar helaas wist ADO het doel voor rust niet te vinden ondanks een gigantisch verldoverwicht. De tweede helft besloten de jongens wat vaker van afstand op het doel te schieten en bij de eerste poging was het meteen raak en kwam onze JO13 op 0-1. Daarna leek de ploeg bevrijd en liep het razendsnel uit met mooie combinaties door de as naar 0-4. Uiteindelijk stond er na een prima gespeelde wedstrijd een einduitslag van 1-5 op het scorebord.

Onder 12 (competitie)
Wilhelmus JO13 - ADO Den Haag JO12 1-4
ADO Den Haag JO12 heeft de eerste zege van de voorjaarscompetitie binnen. Op bezoek bij Wilhelmus JO13 was de ploeg van trainer Kees Brouwers met 1-4 te sterk.

Onder 11
Vrij

Onder 10 (competitie)
ADO Den Haag JO10 - Blauw Zwart JO11 6-1
Het jongste jeugdteam van ADO Den Haag heeft afgelopen zaterdag een ruime zege geboekt. Op eigen veld zegevierden de Hagenaars met 6-1.

Meiden

Beloften vrouwen (competitie)
ADO Den Haag Vrouwen beloften - FC Utrecht Vrouwen beloften 6-1
De beloften van ADO Den Haag Vrouwen rekenden in een helft met de beloften van FC Utrecht Vrouwen. Voor rust produceerden de Haagse meiden al vijf treffers via Franken (2x) en Remmers (3x). Het duel was daarmee beslist en vonden beide ploegen na de pauze allebei nog eenmaal het net om de eindstand op 6-1 te zetten.

Onder 17 (beker)
RKAVV Vrouwen 1 - ADO Den Haag MO17 0-6
ADO Den Haag MO17 is door in de beker. In de achtste finales werd er afgerekend met het eerste vrouwenelftal van RKAVV. Het werd geen spannend bekerduel, want ADO Den Haag MO17 was een maatje te groot. Uiteindelijk werd het 0-6 in het voordeel van de bezoekers.

Onder 16 (competitie)
ADO Den Haag MO16 - Die Haghe JO15 4-4
Een spectaculair duel tussen ADO Den Haag MO16 en Die Haghe JO15 heeft uiteindelijk geen winnaar opgeleverd. Beide teams waren vier keer trefzeker en dus moest ADO Den Haag MO16 het met een punt doen. Het Haagse meidenteam is na drie wedstrijden nog altijd ongeslagen.