Onder 21 heeft de koppositie verder verstevigd door op eigen veld nipt te winnen van FC Dordrecht O21. Onze Jong ADO Den Haag Vrouwen verloor helaas tegen de beloften van FC Twente Vrouwen en zag zodoende een zegereeks beëindigd worden. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Jongens

Onder 21 (competitie)
ADO Den Haag O21 - FC Dordrecht O21 1-0
ADO Den Haag O21 boekte een nipte 1-0 zege op FC Dordrecht O21. Net als eerder dit seizoen hadden de Hagenaars het lastig tegen de ploeg van trainer Rick Hoogendorp. Toch lukte het afgelopen zaterdagmiddag de ploeg van trainer Ervin Lee wel om de drie punten te pakken, in tegenstelling tot de uitwedstrijd die in 2-2 eindigde. Lang bleef de brilstand op het bord staan, maar in het laatste kwartier sloeg ADO Den Haag toe via Komljenovic die een voorzet van Hendriks goed afwerkte. In de slotfase overleefde de thuisploeg nog een grote kans van de Dordtenaren, maar de bal belandde op de lat. Zodoende pakte onze O21 wederom drie punten en zag het concurrent Roda JC O21 punten verspelen. Hierdoor staat de Haagse formatie als koploper vijf punten voor op nummer twee NAC Breda O21. Er zijn nog slechts drie wedstrijden te spelen en zijn de kansen zeer groot dat de Hagenaars promoveren terug naar de hoogste divisie.

Opstelling ADO Den Haag onder 21: De Koning; Does, Özen, Heesen, Boakye; Brandt, Gustina, Komljenovic; Dijkhuizen (61. Velland), George, Maasland (61. Hendriks)

Onder 18 (competitie)
ADO Den Haag O18 - FC Twente/Heracles Academie O18 1-2
Onze O18 heeft een nipte 1-2 nederlaag geleden tegen FC Twente/Heracles Academie O18. De Hagenaars keken bij de rust al aan tegen een 0-2 achterstand. In de tweede helft ging de thuisploeg in de achtervolging en creëerde het meerdere kansen op de aansluitingstreffer. Deze viel echter pas in de 80e minuut toen Ersi Bode de 1-2 wist te maken. Er was niet heel veel tijd meer om ook de gelijkmaker te scoren en dat gebeurde ook niet. Voor onze O18 blijft handhaving het doel en dat zal waarschijnlijk tot de laatste speelronde spannend blijven. Op dit moment staat O18 op een veilige zesde plaats, maar moet het sc Heerenveen O18 onder zich houden. De Friezen hebben een punt minder en er zijn nog drie wedstrijden te gaan. 18 mei treffen beide ploegen elkaar in Den Haag.

Onder 17 (competitie)
ADO Den Haag JO17 - FC Volendam JO17 3-0
Na anderhalve maand heeft ADO Den Haag jongens onder 17 jaar eindelijk weer eens gewonnen. Thuis tegen FC Volendam JO17 trokken de Hagenaars met 3-0 aan het langste eind. Clydel Kigongo opende in de 33e minuut de score, waarna Mitch van Beek in de 50e minuut de marge verdubbelde. De wedstrijd was helemaal beslist toen de Hagenaars in de blessuretijd ook nog de 3-0 produceerden. Hierdoor boekte onze JO17 een belangrijke driepunter in strijd om lijfsbehoud.

Onder 16 (competitie)
ADO Den Haag JO16 - PEC Zwolle JO16 1-2
ADO Den Haag JO16 heeft de confrontatie met PEC Zwolle JO16 helaas niet winnend afgesloten. De Zwollenaren waren nipt met 1-2 te sterk op Sportcomplex De Aftrap afgelopen zaterdag. Na achttien minuten spelen kwamen de bezoekers aan de leiding, maar kwam ADO Den Haag in de 47e minuut langszij. Het duel leek af te stevenen op een remise, maar niets was minder waar. Drie minuten voor het einde van de officiële speeltijd was het namelijk Rocco van Rooij die de 1-2 maakte en daarmee de drie punten veiligstelde.

Onder 15
Vrij

Onder 14 (competitie)
PSV JO14-2 - ADO Den Haag JO14 1-3
ADO Den Haag JO14 heeft voor de derde week achter elkaar gewonnen. Dit keer was PSV JO14-2 de tegenstander en was het de Haagse formatie dat al snel het initiatief nam. Jimmy Zuurmond was op schot en scoorde binnen de eerste tien minuten al twee keer, waardoor de Hagenaars op rozen zaten. Na een half uur spelen schoot El Maghnouji de aansluitingstreffer binnen en werd het weer even spannend. De Haagse jeugdploeg bleef echter de overhand houden en maakte diep in de tweede helft de 1-3. Hiermee zette de ploeg van trainer Mark Wasmus opnieuw een belangrijke stap in de strijd om promotie. Met drie competitiewedstrijden te gaan bezet onze JO14 de tweede plek met drie punten voorsprong op naaste belagers FC Eindhoven JO14 en Spartaan '20 JO14.

Onder 13 (oefen)
FC Kopenhagen JO13 - ADO Den Haag JO13 2-0
ADO Den Haag JO13 - Sparta Rotterdam JO13 1-0
ADO Den Haag JO13 speelde een drieluik met de leeftijdsgenoten van FC Kopenhagen en Sparta Rotterdam. Tegen de Deense jeugdploeg ging onze JO13 met 2-0 onderuit en de wedstrijd met Sparta Rotterdam JO13 werd winnend (1-0) afgesloten.

Onder 12 (competitie)
Quick JO13 - ADO Den Haag JO12 2-2
De derby tussen Quick JO13 en ADO Den Haag JO12 is geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Afgelopen woensdag verloren de Hagenaars al met 2-4 van Nootdorp JO13 en daarmee was de zegereeks al verbroken. Tegen hoogvlieger Quick JO13 leek ADO Den Haag JO12 echter weer te stunten, maar moesten beide ploegen het doen met een punt. Zeker geen slecht resultaat tegen de nummer twee van de competitie!

Onder 11 (oefen)
ADO Den Haag JO11 - V.A. N.E.C. JO11 6-0
In een negen tegen negen Twin Games-wedstrijd was ADO Den Haag JO11 met 6-0 te sterk voor Voetbalacademie N.E.C. JO11.

Onder 10 (competitie)
ADO Den Haag JO10 - HBS JO11 8-1
ADO Den Haag JO10 speelde zaterdagochtend een zeer sterke partij tegen HBS JO11. Geel-groen zegevierde met maar liefst 8-1 op De Aftrap.

Meiden

Jong ADO Den Haag Vrouwen (competitie)
Jong ADO Den Haag Vrouwen - Jong FC Twente Vrouwen 1-3
Na de eclatante 0-4 vorige week tegen Jong FC Utrecht Vrouwen ging Jong ADO Den Haag Vrouwen zaterdag onderuit tegen Jong FC Twente Vrouwen. De Haagse meiden kenden een slechte start van de wedstrijd en keken bij de theepauze al aan tegen een 0-3 achterstand. In de tweede helft wisten de geel-groene beloften de eer nog te redden door een doelpunt te maken. Over twee weken staat de laatste competitiewedstrijd op het programma, uit tegen hekkensluiter Jong Feyenoord Vrouwen.