Op het zonovergoten sportcomplex "De Aftrap" speelde ADO Den Haag O13 haar tweede competitiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Roda JC O13 uit Kerkrade. Na het fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter liet ADO Den Haag zien dat er vandaag voor Roda JC niets te halen viel. Al na 3 minuten spelen, kreeg ADO Den Haag de eerste kans via goed doorzetten van Giovanni Jesus de Pina wiens schot net naast het doel ging. De toon was gezet en ADO Den Haag ging op zoek naar de eerste treffer. Roda JC werd continu onder druk gezet en de duels op het middenveld werden gewonnen door ADO Den Haag. Als de bal werd veroverd bleef ADO Den Haag rustig aan de bal en werd de vrije man -Thijmen de Jong die zich prima tussen de linies bewoog- vaak gevonden. De tactiek die vooraf door trainer Martijn den Haan was besproken, wierp zijn vruchten af. Er zat veel diepte in het spel en er werd constant van positie gewisseld, waardoor Roda JC geen grip op de wedstrijd kon krijgen. Het eerste doelpunt kon dan ook niet uitblijven. Na een steekbal van Thijmen de Jong bracht Zepiqueno Redmond de stand op een verdiende 1-0. Kort na de 1-0 werd de diepgaande Zepiqueno Redmond gevloerd door de keeper en kreeg ADO Den Haag een penalty. Deze werd benut door Figo de Voogd die de bal onberispelijk hard in de hoek schoot. ADO Den Haag verslapte niet en kreeg in de 18e minuut een vrije trap net buiten het 16- meter gebied. De vrije trap werd goed genomen door aanvoeder Mickey Houwaart, maar helaas belandde deze op de paal. Roda JC probeerde wel iets te creëren, maar de verdediging van ADO Den Haag gaf niets weg. Zo gingen beide ploegen rusten met een 2-0 stand voor ADO Den Haag.

De tweede helft begon waar de eerste helft mee was geëindigd. Thijmen de Jong zette al na 2 minuten spelen de 3-0 op het scorebord na slordig uitverdedigen van Roda JC. Daarna werd Roda JC iets brutaler en kreeg zelfs enkele mogelijkheden. Maar door de goed meevoetballende keeper Caleb Kramer bleef het 3-0. ADO Den Haag nam weer het heft in handen en heerste weer op het middenveld, zodat Roda JC moeite had om de bal in de ploeg te houden. Na 15 minuten maakte Zepiqueno Redmond er 4-0 van en 1 minuut later schoot Mickey Houwaart de 5-0 tegen de touwen. Het verzet van Roda JC was gebroken en ADO Den Haag kreeg nog enkele goede kansen: schoten van Dan Schallenberg en een kopbal van Jayden Tammes die rakelings naast ging. De eindstand werd bepaald door wederom Zepiqueno Redmond die door een prima steekbal van Kai Tops de 6-0 binnen schoot. Dit was tevens de eindstand van een goedspelend ADO Den Haag O13, een welverdiende overwinning.