ADO Den Haag O.15 is er niet in geslaagd om de uitwedstrijd tegen Feyenoord O.15 winnend af te sluiten, op Varkenoord werd er met 3-1 verloren. Het begin was al niet echt voor ADO Den Haag want binnen 5 minuten kreeg Feyenoord een strafschop die werd benut door Llyas El Moussaoui. Hierna moest ADO Den Haag vol aan de bak om de score weer in evenwicht te brengen, maar beide ploegen legden een zeer matige 1e helft op de mat met over en weer wel wat kleine kansjes.
Na de pauze kwam ADO Den Haag goed uit de kleedkamer, met Sofyan El Hannoudi voor Rick de Groot ging ADO Den Haag op zoek naar de gelijkmaker. En het werd beloond; op aangeven van Jordan Gout kopte Calvin de Veiga Furtado de 1-1 binnen, voor Furtado alweer zijn 8 competitietreffer. Vanaf dat moment was duidelijk dat beide ploegen voor de overwinning gingen, toch was het Feyenoord dat in de 65e minuut op een 2-1 voorsprong kwam door niet goed collectief verdedigen van ADO Den Haag. Nu moest ADO Den Haag wel vol op de aanval om nog een gelijkspel aan deze wedstrijd over te kunnen houden. Maar niet veel later gaf de goed leidende scheidsrechter Velings uit Someren de 2e strafschop aan Feyenoord, die wederom werd benut door Llyas El Moussaoui. En zo werd de eindstand 3-1, komende zaterdag speelt ADO Den Haag thuis tegen FC Utrecht O.15 dan zal de ploeg van trainer Mark Schuur vol voor de overwinning moeten gaan om nog zicht te houden op de kampioenspoule.