Helaas is het ADO Den Haag O13 niet gelukt om de goede reeks (overwinningen op Vitesse en FC Twente) een goed vervolg te geven. In Eindhoven ging de ploeg van trainer Martijn den Haan onderuit en verloor het met 3-1 van PSV O13. Hoewel er van onderschatting geen sprake was, speelde ADO Den Haag een van haar mindere wedstrijden. Vanaf de aftrap werd al duidelijk dat de ploeg uit Eindhoven de punten hard nodig had. Het begon fel en agressief. Toch was het ADO Den Haag dat goed aan de wedstrijd begon en al na enkele minuten spelen de eerste mogelijkheid kreeg. Na een goede actie van Zepiqueno Redmond kreeg het een vrije trap op de 16-meterlijn. Het schot van Dan Schallenberg miste precisie en ging over het doel. Na 5 minuten spelen veranderde het wedstrijdbeeld en nam de thuisploeg het initiatief. ADO Den Haag had moeite om de bal in de ploeg te houden en was slordig in balbezit. Van de kracht van de ploeg uit Den Haag: felle duels, vroeg druk zetten, vast aan de bal, man meer situatie creëren was weinig te zien. Het was eerder PSV die de rollen had omgedraaid en ADO Den Haag bestreed met haar eigen middelen. PSV drong aan en kreeg in de 7e minuut de eerste goede kans. Uit een voorzet werd de bal in eerste instantie afgeslagen, maar het schot daarna ging over keeper Sem Eekhout heen en raakte de lat. Kort daarna hield hij zijn ploeg in de wedstrijd door een 1 op 1 situatie goed in te schatten en het schot te keren met zijn voet. Na deze fase ging het spel over en weer zonder echt grote kansen. Pas in de 18e minuut kreeg Figo de Voogd een mogelijkheid uit een vrije trap. Ook zijn schot ging ver over het doel van PSV. De laatste minuten van de eerste helft was het toch de thuisploeg dat gevaarlijk werd via de snelle en vaardige buitenspelers. Dit resulteerde in een 1-0 voorsprong na een goede aanval over de linkerkant. Uit de gegeven voorzet kopte de Eindhovense spits de bal in het doel. Dit was ook tevens de ruststand.

De tweede helft kwam ADO Den Haag beter voor de dag. Het ging nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Vanaf het begin werd PSV onder druk gezet op eigen helft. De duels werden weer gewonnen, de vrije man gevonden en er was meer rust aan de bal. In de eerste minuten kreeg Dan Schallenberg een grote kans. Na een goede pass van Zepiqueno Redmond kwam hij in het vijandelijke strafschopgebied. Zijn schot werd echter uitstekend gered en ging net naast de paal. PSV bleef loeren op de counter maar kon niet echt gevaarlijk worden. Toch werd de thuisploeg in het zadel geholpen door slordig balverlies. Na een goede redding van Sem Eekhout was hij kansloos op het afstandsschot dat volgde en kwam PSV op 2-0. Kort na de aftrap kreeg Zepiqueno Redmond een mogelijkheid op de aansluitingstreffer. Maar ook hij zag zijn vrije trap over het doel gaan. Na 15 minuten was het dan toch raak voor ADO Den Haag. Uit een verkregen corner belandde het schot van Dan Schallenberg op de lat. Het was de oplettende Jayden Tammes die de terugkomende bal in het doel kopte en zo de spanning weer terugbracht in de wedstrijd. ADO Den Haag ging op zoek naar de gelijkmaker en was via Zepiqueno Redmond enkele keren dichtbij. Maar bij de spits ontbrak vandaag het kleine beetje geluk. Geheel uit het niets gooide PSV de wedstrijd op slot door er 5 minuten voor tijd 3-1 van te maken. Uit een goede aanval over de linkerkant werd de bal terug gelegd en ingeschoten. De laatste minuten probeerde ADO Den Haag het nog wel, maar het zat er niet meer in. Ondanks een betere tweede helft met veel strijd en mogelijkheden bleef het bij 3-1. Volgende week speelt ADO Den Haag O13 op de Aftrap tegen FC Utrecht O13.