Met een laagstaand zonnetje schuin boven het Zuiderpark startten dinsdag 14 mei even over 7 de Rotterdammers met de aftrap van de doordeweekse en verplaatste competitiewedstrijd van ADO Den Haag O15 tegen Sparta O15. In de 2e minuut stond er al 1-0 op het scorebord, door een doelpunt van Calvin Gustina, die het net wist te vinden na een afgeslagen hoekschop van aanvoerder Keanu Does. Een goed begin dus voor ADO Den Haag. De keepende Guus Dicke, die tijdens de warming-up de geblesseerd afgehaakte Bas Tanis verving, had niet lang daarna een antwoord op de Sparta spits en zijn omhaal corner tikte. Even later had Calvin Gustina in de 15e minuut niet de precisie waar hij, en zijn medespelers op hoopte en mikte zijn afstandsschot net naast. Drie minuten later scoorde de Spartanen toch de 1-1 door één van de voorwaartsen na een lange loopactie van de Rotterdamse verdediger. Laatste wapenfeit in de 1e helft aan de kant van de Hagenaars was nog een kopbal van Jordan Gout na een corner van Jeroen Haars, maar deze ging net over het Spartaanse doel.

Omdat de Haagse verdediging en middenveld niet goed omschakelde konden de Rotterdammers vrij snel na de aftrap voor de tweede helft de 1-2 noteren. Even daarna had Guus Dicke nog een prachtige redding op een indirecte vrije trap. In de 50e minuut mocht Jordan Gout aanleggen voor een vrije trap net even buiten de zestienmeter, maar helaas voor de Zuiderparkers mikte hij op de paal. Vijf minuten later werd het 1-3. ADO Den Haag was geslagen en tussen de 60e en 70e minuut werd het, enigzins geflatteerd, 1-4 en 1-5.

Zaterdag 18 mei wacht de laatste uitwedstrijd van dit seizoen voor ADO Den Haag O15 in Nijmegen als om 14.30 tegen de plaatselijke NEC moeten worden aangetreden.