Onder toeziend oog van de nieuwe trainer Giovanni Franken mochten ADO Den Haag en Willem II onder 15 aantreden voor de allereerste (oefen-)wedstrijd in het Zuiderpark in voorbereiding op het seizoen 2019/2020. Na een week trainen en veel gesproken te hebben, wat voornamelijk bestond uit het voorstellen en wennen aan elkaar, startte ADO Den Haag afgelopen zaterdag om 12.30 om de eerste test af te leggen. Van minuut 1 tot 15 werd de toon gezet door veel balbezit en aanvallen, zowel over links, via Feliciano de Ruijter en Lorenzo Maasland dan over de rechterkant met Kay van Houwelingen en Raydrian Cornelia. Om in ieder geval heel vaak bij de Haagse spits Andrew Imade te eindigen. Het resulteerde 'helaas' maar in 1 doelpunt in de 4e minuut van Andrew Imade na een voorzet op maat van Lorenzo Maasland.

In de tweede helft hetzelfde laken een pak, met een nieuwe speler bij onder 15 en spits, Iliyas Bardi. In de 37e min een vrije trap van Max Wang, die de bal panklaar op het hoofd van Iliyas Bardi neerlegde en zodoende de 2-0 kon aantekenen. Diverse afstandsschoten van Sem Yvel en Iliyas Bardi mistte precisie om de 3 en 4-0 op het scorebord te zetten maar Willem II had er vrede mee. De Tilburgse keeper was eigenlijk de enige die zich er niet bij neer legde door zijn reddingen of sommige ballen gingen net voorlangs en naast. In de 49e minuut mikte ook weer een nieuwe speler, Lynden Edhart wél tussen de palen om de 3-0 buiten bereik van de keeper van Willem II te plaatsen. Middenvelder, Sem Yvel mocht even daarna aanleggen voor een vrije trap maar mikte de bal net boven de keeper op de lat. Vlak voor het einde van de wedstrijd ging de kleine, maar o zo behendige Haagse rechtsbuiten, Raydrian Cornelia er van door maar schoot de bal net voorlangs het vijandelijke doel. De toon werd in deze wedstrijd gezet en het doel was duidelijk voor het aankomend seizoen: zo snel mogelijk weer terugkeren in de eredivisie van de competitie!