Op een zonovergoten Sportcomplex De Aftrap stond de tweede competitiewedstrijd voor ADO Den Haag O13 op het programma, ditmaal tegen Roda JC uit Kerkrade. De wedstrijd was nog maar goed en wel begonnen of de ADO Den Haag spits Ozder Ozcan komt alleen voor de keeper van Roda JC, Ozder Ozcan probeert de keeper te ontwijken, maar hij wordt getackelt. Een penalty voor ADO Den Haag O13, deze wordt koelbloedig door de aanvoerder Valbon Muzlijaj binnen geschoten, 1-0. Niet veel later herovert Szymon Pycek de bal op Roda JC en na een goede actie zet hij de bal voor, Valbon Muzlijaj schiet de bal net naast. Daarna krijgt Roda JC een vrije trap op de haagse speelhelft.,Teun Begthel kopt de bal goed weg. Roda JC speelt in deze fase van de wedstrijd puur op de counter. De fase daarna is een rommelige, veel balverlies van ADO Den Haag, Teun Begthel redt, door een speler van Roda JC netjes van de bal te zetten. Roda JC krijgt een corner en ADO Den Haag speler Kai Chang red de bal van de lijn. Halverwege de 1e helft komt ADO Den Haag beter in het spel, een goede pass van Valbon Muzlijaj op Dani van Loenen, de keeper van Roda JC stopt de bal. ADO Den Haag blijft voorruit voetballen en er volgt een corner. Senne Steijlen neemt de corner en door een goede redding van de keeper van Roda JC wordt het schot van Dani van Loenen gestopt. Niet veel later volgt er wederom een corner voor ADO Den Haag. Deze keer een ingestudeerde variant, Senne Steijlen neemt de corner, Dani van Loenen stapt over de bal en Valbon Muzlijaj scoort zijn 2e doelpunt. Na dit doelpunt is Roda JC het even helemaal kwijt en volgen snel achter elkaar de 3-0 en de 4-0 voor ADO Den Haag. Valbon Muzlijaj maakt zijn 3e doelpunt na een assist van Senne Steijlen en Ozder Ozcan maakt zijn doelpunt door de keeper uit te spelen, na een assist van Valbon Muzlijaj. Ozder Ozcan ziet zijn 2e doelpunt worden afgekeurd door afhouden, maar ADO Den Haag speelt rustig door en op slag van rust volgt de 5-0. Na een aantal schoten op de keeper van Roda JC van Ozder Ozcan, Dani van Loenen, Valbon Muzlijaj en Senne Steijlen komt de bal terug bij Dani van Loenen die na een eigen actie koelbloedig afrond.

Na de rust komen er aan ADO Den Haag zijde 4 nieuwe spelers in het veld. Na een slordig begin van ADO Den Haag in de 2e helft, ziet Roda JC de kans om een doelpunt te maken, 5-1. Het spel gaat over en weer, ADO Den Haag krijg een paar kansen, maar ook Roda JC krijgt er een paar, keeper Sam Verheggen moet stevig aan de bak, maar houd zijn goal schoon. De aanvoerder van Roda JC komt zelfs een keer alleen voor de keeper, maar die redt wederom. ADO Den Haag is slordig in de passing en ziet Roda JC steeds gevaarlijk voor de haagse keeper opduiken. ADO Den Haag krijgt via Tim Danhof (schot), Teun Beghtel (Kopbal)en Mitch van Beek (Lobje) een paar goede kansen. Halverwege de 2e helft volgt het 6e doelpunt voor ADO Den Haag, Jayden Boelhouwers scoort op assist van Valbon Muzlijaj. Roda JC trekt weer ten aanval, na een goede redding van Sam Verheggen en Rossello Rigters, volgt een corner. Roda JC scoort de 6-2. De wedstrijd is eigenlijk al gespeeld, er volgen nog een aantal mooie acties en goede kansen voor Jayden Boelhouwers. Maar 7 minuten voor tijd valt het laatste doelpunt van de wedstrijd. Jayden Boelhouwers stuurt Ozder Ozcan weg, deze speelt de keeper uit en de eindstand is bepaald, 7-2.
Ondanks de grote achterstand van Roda JC blijven zij de aanval zoeken, delen van de 2e helft waren zij ook de betere partij, maar ADO Den Haag komt in de laatste fase niet meer in de problemen. Aanstaande zaterdag om 12:30 uur speelt ADO Den Haag O13 op de Aftrap tegen de Graafschap uit Doetinchem.