Op het ongebruikelijke tijdstip van 17.00 uur speelde afgelopen zaterdag ADO Den Haag O15 de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht O15. Met goede moed om de bovenste plaats vast te houden moest ook vandaag weer gewonnen worden om de concurrenten weg te houden. Hier hadden de Hagenaars wel oren naar want de eerste kans diende zich al aan in de 2e minuut toen rechteraanvaller Andrew Imade de bal over de Dordtse keeper heen stiftte maar helaas voor het doel langs stuiterde. In de tien minuten erna nog 2 a 3 doelpogingen maar weer faalde de Haagse voorwaartsen in de afwerking. In de 21e minuut was daar een strakke voorzet van Andrew Imade maar ook Leroy Molenaar kon, enigszins gehinderd niet de 0-1 op het scorebord zetten. Een vanuit de achterhoede naar voren geschoten bal kwam in de voeten van Andrew Imade terecht maar ook hij kon de verdediging niet verrassen. Uiteindelijk in de 25e minuut na een goede loopactie en idem afwerking van Iliyas Bardi werd de stand 0-1. Niet lang daarna had de mee naar voren gekomen Nick Nagtegaal via een kopbal de 0-2 op zijn hoofd, na een vrije trap van Sem Yvel, maar die mistte de precisie.

In de 2e helft viel de bevrijdende 0-2 na goed doorzetten van Roy Kruis en het verlengen van de bal via Sem Yvel, die via een halve omhaal scoorde. Niet lang daarna nog drie goede kansen om de spreekwoordelijke boel op slot te zetten maar FC Dordrecht kon de wedstrijd nog spannend houden door in de 66e minuut de aansluitingstreffer maken. Zelfs de 1-3 en 1-4 waren in de maak maar de Haagse aanvallers waren niet scherp genoeg in de laatste minuten. Omdat ook de thuisploeg niet meer wist te scoren bleef de eindstand in het voordeel van ADO Den Haag, 1-2.

Zaterdag 2 november speelt ADO Den Haag O15 een thuiswedstrijd tegen AFC O15 om 10.30 uur.