Afgelopen zaterdag werd er al in de catacomben gefluisterd dat vandaag wel eens de basis voor het eventuele winterkampioenschap van ADO Den Haag O15 gelegd kon worden. Met alleen maar 90% van de wedstrijd in Haags balbezit is niet genoeg want dat levert geen punten op; er zou ook gescoord moeten worden. Een kortgenomen vrije trap door Sem Yvel en Roy Kruis werd na de voorzet maar net voorlangs gekopt door de Haagse spits Iliyas Bardi. Negen minuten daarna volgt de 1-0 door Andrew Imade die de bal van gelegenheids linksbuiten, Leroy Molenaar kreeg en afrondde. Met 90 % balbezit van de Zuiderpark bewoners stormde de Haagse trein het Tilburgse station binnen. Zonder te stoppen, maar helaas (voorlopig) zonder doelpunten. Behalve nog een paar dotten van kansen van de Haagse voorwaartsen gebeurde er niet veel in het doelgebied van Willem II, dat kranig stand hield. Met twee verdedigingslijnen als ware het een handbalwedstrijd kon ADO Den Haag de muur maar niet door breken.

Direct na de aftrap voor de 2e helft hetzelfde verhaal. In de 42e minuut een van de vele voorzetten, daar zaten ook een paar afzwaaiers bij, van rechtsbuiten, Andrew Imade die deze keer bij Leroy Molenaar terecht kwam maar de bal scheerde voorbij het Tilburgse doel. Niet lang daarna een hoekschop voor de thuisploeg genomen door middenvelder Kaj van Houwelingen maar de mee naar voren gekomen verdediger Max Wang kopte de bal naast. Zelfs een corner door Sem Yvel in de 50e minuut had geen genade bij de Brabantse verdediging. Ondanks het hoge percentage balbezit leek het wel of de Hagenaars geen spreekwoordelijke honger had in meer doelpunten. Tussen de 55e en 65e minuut deed o.a. Iliyas Bardi een paar doelpogingen maar mistte scherpte om de 2-0 op het scorebord te plaatsen. Rondom de 75e minuut een paar aanvallen over diverse schijven maar de Tilburgse keeper redde even zoveel bekwaam. Pas twee minuten voor de tijd kwam de bevrijdende 2-0 door Leroy Molenaar na goed doorzetten van zijn maatje aan de andere kant, Andrew Imade. Zodoende wist ADO Den Haag O15 wederom de 3 punten in het Zuiderpark te houden.