Zaterdag speelde ADO Den Haag O15 tegen de leeftijdsgenoten uit Rotterdam. Er waaide best een aardig windje in het Zuiderpark, maar gelukkig bleef het verder droog. Kon het team zich na de hectische week oprichten om een goede partij te bieden dat uitzicht kon geven op een mooi resultaat? Al in de 3e minuut liep ADO Den Haag O15 achter de feiten aan. Een penalty voor Feyenoord hielp de Rotterdammers al vroeg in de wedstrijd aan een voorsprong, 0-1.

ADO Den Haag kreeg weliswaar kansen, maar wederom lukte het allemaal net niet. Wanneer Feyenoord aanzet, kunnen we stellen dat onze gastdoelman Bas Tanis, tot 2x toe zijn engeltje bij zich had. Eén keer op de paal en de inzet voor rust van Feyenoord stuiterde via de onderkant lat buiten het doel. De ruststand bleef daardoor 0-1. In de tweede helft komt ADO Den Haag tekort en laat het, ondanks de wind mee, door slordig spel, toch liggen. Overigens was het spel van Feyenoord ook niet al te sterk.

Dit had de kans voor ADO Den Haag kunnen zijn om er in ieder geval een gelijkspel uit te halen. Als Feyenoord echter in de 47e minuut de 0-2 aantekent, is het al bijna gedaan en op een enkele kans na, middels vrije trappen, kwam ADO Den Haag niet meer in zijn spel. Jammer, want er had (wederom) meer ingezeten. Het was aan de zijde van de Hagenaars wat nonchalant, te makkelijk en te slordig. Hopelijk herpakt het team zich volgende week tegen NEC/FC Oss zodat het vertrouwen weer enig zins terugkomt.

Opstelling: Bas Tanis, Sam Li (35. Mika Lommers (55. Diego Lopes)), Emre Ates, Jay Raghoebarsing, Steven Frankhuizen, Chris van Eck, Pharell de Macker, Finn van Breemen, Abdulrahman Sango, Anthony Costella, Tino Dimitrijevic (35. Delano Costella)

Met dank aan mevrouw Lommers voor de foto’s.