Video samenvattingen
Nieuws & Verslagen

Actueel

VV Wilhelmus heeft afgelopen week als eerste partnerclub de samenwerking met (de jeugdopleiding van) ADO Den Haag met drie jaar verlengd. Naar verwachting zullen er snel meer Partners in Talentontwikkeling volgen.

Namens Wilhelmus en ADO Den Haag hebben respectievelijk Peter van der Deijl (Manager Voetbalzaken) en Falco van den Eijnden (Operationeel Manager en Coördinator Partnerclubs) hun handtekening gezet onder een convenant voor drie seizoenen. Een bijzondere termijn, aangezien er normaal gesproken steevast voor één seizoen werd verlengd.

Wat in 2007 begon als het ‘Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden’, groeide in 2016 door tot het programma Partners in Talentontwikkeling, met de volgende drie pijlers: voetbaltechnisch, videoanalyse en scouting. Vorig jaar werd er opnieuw een dimensie toegevoegd aan de samenwerking met de partnerclubs. Het pakket werd gemoderniseerd en geactualiseerd, waardoor er meer evenwicht en een echte win-winsituatie kon ontstaan. Het convenant zorgt er bovendien voor dat de banden met de regionale clubs verstevigd worden.

ADO Den Haag is verheugd met de eerste verlenging en verwacht dat meerdere partnerclubs binnenkort het voorbeeld zullen volgen.

Deel dit item