Video samenvattingen
Partnermogelijkheden

De jeugdopleiding van ADO Den Haag wordt gesteund door partners zoals de Rabobank, Innova Energie en Vrolijk Special Cleaning. Wij zijn erg blij met hun ondersteuning maar hebben graag nog enkele partners om de opleiding te verbeteren. Om de opleiding van ADO Den Haag te ondersteunen zijn nog de onderstaande opties beschikbaar:

BROEKSPONSOR:

Jeugd is onze toekomst, staat bij uw onderneming ook de jeugd centraal? Maak met uw bedrijf de koppeling richting onze jeugdopleiding en wordt broeksponsor van alle jeugdteams bij ADO Den Haag! Als partner van onze jeugdopleiding bent u met uw bedrijf zichtbaarheid op:

  • De wedstrijd broekjes van alle opleidingsteams.

  • De zestal busjes van onze jeugdopleiding.

  • Onze website van de ADO Den Haag jeugd.

  • 12 meter boarding langs het hoofdveld van de opleiding

  • Het centrale sponsorbord van de jeugdopleiding.

Landelijke exposure met een unieke koppeling richting de jeugd.

 

BOARDING op de AFTRAP           

Bij ADO Den Haag bestaat de mogelijkheid te adverteren langs de velden op onze jeugdopleiding. We maken hierbij gebruik vaste boarding. Regionaal adverteren bij een professionele voetbalorganisatie het kan al vanaf € 750,-

Vaste Boarding. Kosten € 750,- (3mtr), inclusief productiekosten. Contractduur minimaal 1 jaar. Plaats langs het veld in overleg.

CLUB van 100         

In het seizoen 2015/2016 heeft ons jeugdcomplex ‘de Aftrap’ een flinke renovatie ondergaan. Om deze nieuwbouw te realiseren en jeugd nog beter te faciliteren is een nieuw initiatief geboren. De Club van 100. Adopteer een jeugdspeler, wanneer wij er met een gezamenlijke inspanning voor kunnen zorgen dat uw jeugdspeler zijn debuut maakt in het eerste elftal kunt u in dat seizoen alle thuiswedstrijden van deze speler in het stadion bekijken. Treedt uw talent in de voetsporen van Mike van Duinen, Tommie Beugelsdijk, Tyrone Ebuehi en Danny Bakker?

Voor € 500,- per seizoen uw eigen jeugdspeler en een uiting op ons jeugdcomplex als partner van de CLUB van 100.

Meer informatie of een offerte

Rick Hoogendorp: (0)70 305 45 11

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Shirtsponsor jeugdopleiding: RABOBANK Den Haag trotse partner jeugdopleiding

De Jeugdopleiding ‘onze gezamenlijke toekomst’ Hoewel de nadruk in de jeugdopleiding ligt op de individuele ontwikkeling van jeugdspelers is het leren samenwerken en presteren in groepen onomstotelijk verbonden met voetbal. "Door een programma te ontwikkelen waar trainers, begeleiders en spelers worden gestimuleerd zal ADO Den Haag in samenwerking met Rabobank ook meer richting geven aan teamprestaties. Niet alleen financieel maar ook in het delen van expertise aan onze jeugd is Rabobank Den Haag een partner richting de toekomst.

 

Verbindende factor "ADO Den Haag speelt een verbindende rol in de regio Den Haag. Dit spreekt ons als coöperatieve bank erg aan en daarom dragen we deze Haagse club al jaren een warm hart toe. De Rabobank is als ervaren sportsponsor actief betrokken bij vele niveaus van sport. Nu kunnen we ook talentvolle jeugdspelers en hun ouders helpen in de ontwikkeling tot prof en zo bijdragen aan de toekomst van ADO Den Haag."

 

Rugsponsor jeugdopleiding: INNOVA ENERGIE

De jeugdopleiding van ADO Den Haag is volop in ontwikkeling. Naast alle exposure die Innova Energie hiermee genereert is het voor Innova een logische stap naar de jeugdopleiding. Een bedrijf waar duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en jeugd hoog in het vaandel staan.

Duurzame én betaalbare energie speciaal voor haar klanten, daar staat Innova Energie voor. Samen met u kijken we hoe we energie kunnen besparen, bijvoorbeeld door minder te gebruiken. Maar ook door energie te gebruiken die is opgewekt door zon, wind of water, groene energie dus. Dat is beter voor ons en voor het milieu. Besparen kan ook met slimme oplossingen, waaronder nieuwe technieken, zoals de slimme meter. U houdt nauwkeurig uw energieverbruik bij: de eerste stap naar besparen. En als u zelf energie opwekt met zonnepanelen, bespaart u ook daarmee. Met Innova Energie bespaart u dus niet alleen energie en kosten, maar ook tijd.

 

MOUWSPONSOR: VROLIJK

Vrolijk Special Cleaning is al jaren de schoonmaakpartner van ADO Den Haag. Vanaf dit jaar verzorgen zij ook de volledige schoonmaakwerkzaamheden op ons volledig vernieuwde jeugdcomplex. Als mouwsponsor is Vrolijk van onze jeugdopleiding draagt ook Vrolijk haar steentje bij in de ontwikkeling van onze jeugd.

Vrolijk Special Cleaning (VSC) is een full-service schoonmaakbedrijf met ruim 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en biedt momenteel werk aan ruim 200 medewerkers. Door jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche, hebben de medewerkers van VSC veel kennis van uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden op diverse locaties.

VSC is lid van Schoonnet , een coöperatie van onafhankelijke, samenwerkende organisaties in Nederland. Door dit lidmaatschap heeft VSC een vestigingennet verspreidt over geheel Nederland. Onze vestigingen beschikken over alle benodigde operationele, personele, commerciële en organisatorische faciliteiten en kunnen hierdoor zeer zelfstandig functioneren binnen uw werkgebied. Daarbij worden zij echter wel ondersteund door specialisten en stafafdelingen op ons kantoor in Den Haag en krijgt u de voordelen van een lokaal en regionaal werkende onderneming met de kennis en kracht van een landelijke organisatie.

Deel dit item