Partnermogelijkheden

De jeugdopleiding van ADO Den Haag wordt gesteund door partners zoals de Rabobank en Innova Energie. Wij zijn erg blij met hun ondersteuning maar hebben graag nog enkele partners om de opleiding te verbeteren. Om de opleiding van ADO Den Haag te ondersteunen zijn nog de onderstaande opties beschikbaar:

BROEKSPONSOR:

Jeugd is onze toekomst, staat bij uw onderneming ook de jeugd centraal? Maak met uw bedrijf de koppeling richting onze jeugdopleiding en wordt broeksponsor van alle jeugdteams bij ADO Den Haag! Als partner van onze jeugdopleiding bent u met uw bedrijf zichtbaarheid op:

  • De wedstrijd broekjes van alle opleidingsteams.

  • De zestal busjes van onze jeugdopleiding.

  • Onze website van de ADO Den Haag jeugd.

  • 12 meter boarding langs het hoofdveld van de opleiding

  • Het centrale sponsorbord van de jeugdopleiding.

Landelijke exposure met een unieke koppeling richting de jeugd.

 

BOARDING op de AFTRAP           

Bij ADO Den Haag bestaat de mogelijkheid te adverteren langs de velden op onze jeugdopleiding. We maken hierbij gebruik vaste boarding. Regionaal adverteren bij een professionele voetbalorganisatie het kan al vanaf € 750,-

Vaste Boarding. Kosten € 750,- (3mtr), inclusief productiekosten. Contractduur minimaal 1 jaar. Plaats langs het veld in overleg.

CLUB van 100         

In het seizoen 2015/2016 heeft ons jeugdcomplex ‘de Aftrap’ een flinke renovatie ondergaan. Om deze nieuwbouw te realiseren en jeugd nog beter te faciliteren is een nieuw initiatief geboren. De Club van 100. Adopteer een jeugdspeler, wanneer wij er met een gezamenlijke inspanning voor kunnen zorgen dat uw jeugdspeler zijn debuut maakt in het eerste elftal kunt u in dat seizoen alle thuiswedstrijden van deze speler in het stadion bekijken. Treedt uw talent in de voetsporen van Mike van Duinen, Tommie Beugelsdijk, Tyrone Ebuehi en Danny Bakker?

Voor € 500,- per seizoen uw eigen jeugdspeler en een uiting op ons jeugdcomplex als partner van de CLUB van 100.

Meer informatie of een offerte

Miriam van Hemert: 06 81456084

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Hoofdsponsor jeugdopleiding: Funland

Rugsponsor jeugdopleiding:

Deel dit item