Partnermogelijkheden

De jeugdopleiding van ADO Den Haag wordt gesteund door partners zoals de Rabobank en Innova Energie. Wij zijn erg blij met hun ondersteuning maar hebben graag nog enkele partners om de opleiding te verbeteren. Om de opleiding van ADO Den Haag te ondersteunen zijn nog de onderstaande opties beschikbaar:

BROEKSPONSOR:

Jeugd is onze toekomst, staat bij uw onderneming ook de jeugd centraal? Maak met uw bedrijf de koppeling richting onze jeugdopleiding en wordt broeksponsor van alle jeugdteams bij ADO Den Haag! Als partner van onze jeugdopleiding bent u met uw bedrijf zichtbaarheid op:

  • De wedstrijd broekjes van alle opleidingsteams.

  • De zestal busjes van onze jeugdopleiding.

  • Onze website van de ADO Den Haag jeugd.

  • 12 meter boarding langs het hoofdveld van de opleiding

  • Het centrale sponsorbord van de jeugdopleiding.

Landelijke exposure met een unieke koppeling richting de jeugd.

 

BOARDING op de AFTRAP           

Bij ADO Den Haag bestaat de mogelijkheid te adverteren langs de velden op onze jeugdopleiding. We maken hierbij gebruik vaste boarding. Regionaal adverteren bij een professionele voetbalorganisatie het kan al vanaf € 750,-

Vaste Boarding. Kosten € 750,- (3mtr), inclusief productiekosten. Contractduur minimaal 1 jaar. Plaats langs het veld in overleg.

CLUB van 100         

In het seizoen 2015/2016 heeft ons jeugdcomplex ‘de Aftrap’ een flinke renovatie ondergaan. Om deze nieuwbouw te realiseren en jeugd nog beter te faciliteren is een nieuw initiatief geboren. De Club van 100. Adopteer een jeugdspeler, wanneer wij er met een gezamenlijke inspanning voor kunnen zorgen dat uw jeugdspeler zijn debuut maakt in het eerste elftal kunt u in dat seizoen alle thuiswedstrijden van deze speler in het stadion bekijken. Treedt uw talent in de voetsporen van Mike van Duinen, Tommie Beugelsdijk, Tyrone Ebuehi en Danny Bakker?

Voor € 500,- per seizoen uw eigen jeugdspeler en een uiting op ons jeugdcomplex als partner van de CLUB van 100.

Meer informatie of een offerte

Miriam van Hemert: 06 81456084

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Shirtsponsor jeugdopleiding: RABOBANK Den Haag trotse partner jeugdopleiding

De Jeugdopleiding ‘onze gezamenlijke toekomst’ Hoewel de nadruk in de jeugdopleiding ligt op de individuele ontwikkeling van jeugdspelers is het leren samenwerken en presteren in groepen onomstotelijk verbonden met voetbal. "Door een programma te ontwikkelen waar trainers, begeleiders en spelers worden gestimuleerd zal ADO Den Haag in samenwerking met Rabobank ook meer richting geven aan teamprestaties. Niet alleen financieel maar ook in het delen van expertise aan onze jeugd is Rabobank Den Haag een partner richting de toekomst.

 

Verbindende factor "ADO Den Haag speelt een verbindende rol in de regio Den Haag. Dit spreekt ons als coöperatieve bank erg aan en daarom dragen we deze Haagse club al jaren een warm hart toe. De Rabobank is als ervaren sportsponsor actief betrokken bij vele niveaus van sport. Nu kunnen we ook talentvolle jeugdspelers en hun ouders helpen in de ontwikkeling tot prof en zo bijdragen aan de toekomst van ADO Den Haag."

Rugsponsor jeugdopleiding: CSU

ADO Den Haag en CSU starten het seizoen 2019-2020 met een contractverlenging. Het sponsorcontract is tot 2022 opengebroken. Een verdere versteviging van de samenwerking, waarmee ADO Den Haag zich verzekert van een schoonmaakpartner voor het Bingoal Stadion. Terwijl CSU zich komende 3 seizoenen de trotse rugsponsor van ADO Den Haag jeugdteams mag noemen.

Met ADO Den Haag treft CSU een partner met dezelfde visie. Zo hebben beiden een sterke maatschappelijke en sociale betrokkenheid bij de regio Den Haag. CSU creëert werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie, terwijl de club met de Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij een soortgelijke rol inneemt.

Door het sponsoren van de jeugdteams versterkt CSU haar rol in de ontwikkeling van nieuwe talenten. Dé plek waar jongeren leren in teamverband te sporten. Teamsport en samenwerken is Iets wat ook CSU hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast heeft de jeugdopleiding van ADO Den Haag natuurlijk een belangrijke rol in de toekomst van de club. Als strategische partner is CSU dan ook trots om daar een steentje aan bij te dragen.

 

Deel dit item