Video samenvattingen
Partnermogelijkheden

Samenwerking ‘Partners in Talentontwikkeling’

Wat in 2007 begon als het ‘Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden’, groeide in het seizoen 2016/2017 door tot het programma Partners in Talentontwikkeling. Destijds werd er geopteerd voor minder clubs, maar meer focus, en dat met de volgende pijlers: voetbaltechnisch, videoanalyse en scouting. Nu wordt er opnieuw een nieuwe dimensie toegevoegd aan de samenwerking met de tien partnerclubs. 

ADO Den Haag is zeer verheugd met de tien loyale bestaande partnerclubs. De club ziet de partnerclubs als ambassadeurs van ADO Den Haag. Albert van der Dussen, Academy Director van ADO Den Haag, zal samen met Manager Jeugdopleiding Falco van den Eijnden de coördinatie over de Partners in Talentontwikkeling op zich nemen.

Aan de hand van onder meer een enquête onder alle partnerclubs en een benchmark bij betaald voetbalclubs heeft ADO Den Haag het pakket voor de Partners in Talentontwikkeling geoptimaliseerd. ADO Den Haag heeft plannen uitgewerkt om de samenwerking met de partnerclubs te intensiveren en naar een hoger niveau te brengen. Op basis van onderzoek heeft de club het programma gemoderniseerd en geactualiseerd, waardoor er meer evenwicht en een echte win-winsituatie kan ontstaan.

Huub van Beuzekom blijft vanuit de jeugdopleiding van ADO Den Haag het contactpersoon voor de partnerclubs. Melik Kara bekleedt daarnaast een coördinerende rol in de partnerclubscouting. Een belangrijke taak, omdat het een doel is om de scouting te optimaliseren.

Partners in Talentontwikkeling
DHC
Forum Sport
HVV
Laakkwartier
RKAVV
RKDEO
UVS
Wilhelmus
VCS
VELO

Deel dit item