Nieuws & Verslagen

Actueel

In navolging van VV Wilhelmus is RKAVV de tweede partnerclub die de samenwerking met (de jeugdopleiding van) ADO Den Haag heeft verlengd. Net als Wilhelmus heeft de club uit Leidschendam dit convenant verlengd voor de duur van drie seizoenen.

Namens RKAVV en ADO Den Haag hebben respectievelijk Alex Wijnen (voorzitter RKAVV) en Falco van den Eijnden (Operationeel Manager en Coördinator Partnerclubs ADO Den Haag) hun handtekening gezet onder een convenant voor drie seizoenen.

Partners in Talentontwikkeling
Wat in 2007 begon als het ‘Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden’, groeide in 2016 door tot het programma Partners in Talentontwikkeling, met de volgende drie pijlers: voetbaltechnisch, videoanalyse en scouting. Vorig jaar werd er opnieuw een dimensie toegevoegd aan de samenwerking met de partnerclubs. Het pakket werd gemoderniseerd en geactualiseerd, waardoor er meer evenwicht en een echte win-winsituatie kon ontstaan. Het convenant zorgt er bovendien voor dat de banden met de regionale clubs verstevigd worden.

ADO Den Haag is verheugd met deze verlenging en verwacht dat meerdere partnerclubs binnenkort het voorbeeld zullen volgen.

Deel dit item