Actueel

Het seizoen is weer gestart voor de jeugdafdeling van ADO Den Haag. Op het programma stond een bekerronde voor vrijwel alle jeugdteams. Onder 21 ging na strafschoppen door en ook de Onder 16 ging overtuigend door naar de volgende ronde van de beker. Het volledige overzicht van de uitslagen van afgelopen weekend vind je hieronder.

Onder 21
ADO Den Haag O21* - FC Eindhoven O21 1-1

Voor ADO Den Haag O21 stond er een bekerduel tegen de leeftijdsgenoten van FC Eindhoven op het programma. In de eerste helft opende Marius van Mil de score, al zou de aanvaller later helaas geblesseerd uitvallen. FC Eindhoven kwam op gelijke hoogte na rust en de wedstrijd moest uiteindelijk met strafschoppen worden beslist. Met een stand van 5-4 pakte Nikiema de penalty en zo gaat de ploeg van trainer Giovanni Franken door naar de volgende ronde van de beker.

*door na strafschoppen

Onder 18
Go Ahead Eagles O18 – ADO Den Haag O18 2-0

ADO Den Haag onder 18 kreeg in beide helften een tegendoelpunt te verwerken en kon daar helaas geen treffers tegenover stellen. Het bekerduel eindigde daardoor 2-0 in het voordeel van de Deventer jeugdploeg.

Onder 17
ADO Den Haag O17 – PSV O17 1-2

De bekerwedstrijd van ADO Den Haag O17 tegen PSV O17 was een spannende. Op veld 1 van jeugdcomplex De Aftrap stonden er twee teams tegenover elkaar die aan elkaar gewaagd waren. Vrij snel in de wedstrijd openden de Eindhovenaren de score. In de tweede helft kwam de Haagse ploeg langszij via Dean Meijninger, maar tien minuten later lag de bal er aan de andere kant in. In de slotfase ging ADO opnieuw op zoek naar de gelijkmaker. Helaas lukte het niet meer om te scoren en is ADO Den Haag O17 uitgeschakeld in de beker.

Onder 16
ADO Den Haag O16 – VA NEC O16 4-1

De dag begon prima op De Aftrap met het bekerduel tussen ADO Den Haag O16 en VA NEC O16. Nadat ADO voor de pauze al op een 1-0 voorsprong was gekomen, liep de score in de tweede helft uit tot 3-0. Daarna deed de Nijmeegse ploeg wat terug en maakte het een eretreffer. In de slotfase vonden de Hagenaars nogmaals het net en zorgden daarmee voor een 4-1 eindstand.

Onder 15
NAC O15 – ADO Den Haag O15 2-1

De bekerwedstrijd tussen NAC O15 en ADO Den Haag O15 kwam na een uur spelen los met drie goals in een kwartier tijd. NAC O15 opende de score waarna de Hagenaars de gelijkmaker maakten. Helaas kwam de thuisploeg al vrij snel weer op voorsprong door Fatih, die ook al de eerste goal voor zijn rekening had genomen.

Onder 14
ADO Den Haag O14 – Fortuna Sittard O14 2-1

Op eigen veld heeft ADO Den Haag O14 zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker. Dit ging ten koste van Fortuna Sittard onder 14. De eindstand was 2-1 in het voordeel van de thuisploeg en zo bekert de ploeg van hoofdtrainer Gino Ninaber een ronde verder.

Onder 13
FC Eindhoven O13 – ADO Den Haag O13 2-1

ADO Den Haag O13 kreeg in het bekerduel tegen de leeftijdsgenoten van FC Eindhoven in de eerste helft al twee tegendoelpunten te verwerken. Na de rust deed ADO Den Haag nog wat terug door de 2-1 te maken, maar het was niet genoeg voor de winst. Eindhoven gaat een ronde verder.

Onder 12
PSV O13 – ADO Den Haag O12 6-0

ADO Den Haag O12 had een zware middag tegen het sterke PSV O13. Het werd maar liefst 6-0 in het voordeel van de Eindhovenaren en dus is Onder 12 uitgeschakeld in de beker.