De eerste competitieronde zit erop voor het grootste deel van de jeugdafdeling van ADO Den Haag. Hieronder vind je de uitslagen van de verschillende jeugdteams.

Zaterdag

Onder 21
Almere City O21 – ADO Den Haag O21 3-0

ADO Den Haag O21 had het zwaar tegen de kampioen van vorig jaar. In de eerste helft kwamen de Hagenaars al met 2-0 achter door twee goede goals van de ploeg uit Almere. In de tweede helft sloeg Almere City O21 nog eenmaal toe en konden de bezoekers daar niet veel meer tegenover stellen. Helaas viel Komljenovic, die nog een goede kans had in de eerste helft, voor rust geblesseerd uit.

Onder 18
ADO Den Haag O18 – Ajax O18 0-3

Het Haagse onder 18-elftal moest zijn meerdere erkennen in de leeftijdsgenoten van Ajax. Op eigen veld ging het met 0-3 onderuit. In de eerste helft stond de uiteindelijke einduitslag al op het scorebord. In de volgende wedstrijd wacht opnieuw een lastige tegenstander. De ploeg van trainer Frans Danen moet dan op bezoek bij PSV O18.

Onder 17
FC Utrecht O17 – ADO Den Haag O17 1-1

ADO Den Haag O17 en Utrecht O17 deelden de punten na een 1-1 gelijkspel in het duel dat werd gespeeld op Sportpark Zoudenbalch. De Utrechtse ploeg kwam op voorsprong, maar in de tweede helft kwam ADO Den Haag O17 op gelijke hoogte.

Onder 16
ADO Den Haag O16 – Willem II O16 1-2

Net als de hoofdmacht van ADO Den Haag verloor ook O16 van Willem II. ADO Den Haag kwam nog wel op voorsprong, maar gaf het in de tweede helft weg en moest het twee tegentreffers incasseren. De formatie van hoofdtrainer Revy Rosalia gaat aanstaande zaterdag voor de herkansing tegen de leeftijdsgenoten van Cambuur in een uitduel.

Onder 15 en Onder 13 kwamen dit weekend niet in actie.

Onder 12
FC Den Bosch O13 – ADO Den Haag O12 8-0

FC Den Bosch O13 bleek een maatje te groot voor ADO Den Haag O12. 8-0 was de einduitslag in het voordeel van de Bosschenaren.

Zondag

Onder 14
FC Twente/Heracles O14 – ADO Den Haag O14 1-2

ADO Den Haag O14 wist knap te zegevieren op bezoek bij FC Twente/Heracles O14. Gino Nanaber's formatie won er met 1-2 waardoor ADO Den Haag O14 nu de vierde plaats bezet achter PSV, Feyenoord en Ajax.