Actueel

Afgelopen weekend kwamen alle jeugdteams van ADO Den Haag in actie. ADO Den Haag O21 ging op eigen veld nipt onderuit tegen Willem II O21 (1-2), terwijl ADO Den Haag O14 een knappe overwinning boekte op Feyenoord O14 (1-2). De rest van alle uitslagen van afgelopen weekend vind je hieronder.

Zaterdag 17 september

Onder 21
ADO Den Haag O21 – Willem II O21 1-2
ADO Den Haag O21 had een moeilijke middag tegen Willem II O21, dat een aantal spelers uit de selectie van het eerste mee had genomen naar Den Haag. De bezoekers kwamen vrij snel op een 0-1 voorsprong door een goal van Matoug. Hierna kregen beide teams verschillende kansen en was het ADO Den Haag dat de gelijkmaker wist te maken halverwege de eerste helft. Binnen zes minuten kwam de beloftenploeg van Willem II weer op voorsprong en dit bleek ook de eindstand.

Onder 18
De Graafschap O18 - ADO Den Haag O18 3-3
De Graafschap O18 en ADO Den Haag O18 hebben in een doelpuntrijke wedstrijd de punten moeten delen. Met rust stond ADO Den Haag O18 op een 1-2 voorsprong, maar vervolgens boog de Doetinchemse ploeg de score om en leidde het met 3-2. Tien minuten voor het einde wist ADO Den Haag echter de gelijkmaker binnen te schieten.

Onder 17
Ajax O17 - ADO Den Haag O17 3-1
Helaas heeft ADO Den Haag O17 niet kunnen stunten tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. Op Sportpark De Toekomst kwam Ajax O17 op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt. Na de pauze kwamen de bezoekers op gelijke hoogte en was er even hoop op resultaat. De thuisploeg maakte echter gauw een einde aan de hoop op resultaat en scoorde twee maal achter elkaar om de 3-1 eindstand op het scorebord te zetten.

Onder 16
ADO Den Haag O16 - FC Twente/Heracles O16 4-1
Na de 2-6 overwinning van vorige week, heeft ADO Den Haag O16 ook dit weekend uitgehaald. Op De Aftrap was de ploeg van trainer Revy Rosalia met 4-1 te sterk voor FC Twente/Heracles O16. Nadat de Haagse formatie voor rust al op 1-0 was gekomen, liep het in de tweede helft uit tot 3-0. Hierna deden de bezoekers wat terug en zorgden voor een eretreffer. Uiteindelijk werd het kort voor het einde nog 4-1.

Onder 15
ADO Den Haag O15 - FC Utrecht O15 0-1
Het duel tussen ADO Den Haag O15 en FC Utrecht O15 leek heel lang op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen, maar de Utrechtse ploeg schoot een paar minuten voor tijd de winnende goal binnen. Na twee duels staat ADO Den Haag O15 op een vijfde plek in de hoogste divisie.

Onder 14
Feyenoord O14 - ADO Den Haag O14 1-2
ADO Den Haag O14 heeft afgelopen weekend gestunt door Feyenoord O14 op Sportpark Varkenoord met 1-2 te verslaan. De thuisploeg had dit seizoen nog niet verloren dus de ploeg van trainer Gino Ninaber deelde aan de Rotterdammers de eerste tik uit. Dankzij de zege bezet O14 nu de tweede plaats in de competitie.

Onder 13
Sparta Rotterdam O13 - ADO Den Haag O13 0-3
ADO Den Haag O13 moest zijn meerdere erkennen in Sparta Rotterdam O13. Voor rust keek de Haagse ploeg al tegen een 1-0 achterstand aan en na rust bleef Sparta de betere en voegde het nog twee doelpunten toe aan het totaal. De eindstand was daarmee 3-0 in het voordeel van de thuisploeg.

Onder 12
BFC O13 - ADO Den Haag O12 3-2
In een spannend duel tegen BFC O13 heeft ADO Den Haag O12 aan het kortste eind getrokken. De ploeg uit Bussum was met 3-2 te sterk voor de Hagenaars.