Actueel

aftrap2

ADO Den Haag O21 heeft opnieuw een belangrijke overwinning gepakt afgelopen weekend. Broekhuizen scoorde de enige goal van de wedstrijd. Verder haalden de jongste selectieteams van ADO Den Haag uit met ruime cijfers. Onder 16 liep een punt uit op zijn concurrent Go Ahead Eagles en staat nu met een punt voorsprong op de eerste positie in de competitie. De rest van de uitslagen van afgelopen weekend vind je hieronder.

Onder 21
ADO Den Haag O21 – De Graafschap O21 1-0
ADO Den Haag O21 heeft op eigen veld weten te winnen van De Graafschap O21. Beide teams kregen meerdere mogelijkheden voor een openingstreffer in de eerste helft, maar deze viel pas na rust. ADO Den Haag kreeg een strafschop en Nick Broekhuizen ging achter de bal staan. De keeper redde de inzet vanaf elf meter in eerste instantie, echter in de rebound was het wel raak. Het beloftenelftal van de club uit Den Haag staat nu op een gedeelde derde plaats in de competitie.

Onder 18
Feyenoord O18 – ADO Den Haag O18 7-0
Feyenoord O18 was een maatje te groot voor ADO Den Haag O18. Na een kwart wedstrijd stond de thuisploeg al op een 3-0 voorsprong. Na rust maakten de Rotterdammers er nog vier en zo werd het uiteindelijk 7-0 in het voordeel van Feyenoord. Aanstaande zaterdag wil O18 de kater wegspoelen in het uitduel met PEC Zwolle.

Onder 17
AZ O17 - ADO Den Haag O17 2-0
ADO Den Haag O17 heeft niet kunnen stunten tegen de koploper AZ O17. Op het complex van de Alkmaarse voetbalclub werd het duel met 2-0 in het voordeel van de thuisploeg beslist. Net als O18 wacht O17 een uitduel met PEC Zwolle aankomende zaterdag.

Onder 16
ADO Den Haag O16 - PEC Zwolle O16 3-3
Ondanks een gelijkspel tegen PEC Zwolle O16 is ADO Den Haag O16 toch uitgelopen op concurrent Go Ahead Eagles. Zowel de Hagenaars als de Deventenaren deelden de koppositie voor afgelopen speelronde. Aangezien Go Ahead Eagles O16 verloor loopt de formatie van trainer Revy Rosalia een punt uit en staat het nu op een trotse eerste positie met dertien punten uit de eerste zes duels.

Onder 15
ADO Den Haag O15 - Vitesse O15 1-2
Onze onder 15 is op eigen veld nipt onderuit gegaan tegen Vitesse O15. In de eerste helft kwamen de talenten van ADO Den Haag op een 1-0 voorsprong. Hierna kwam Vitesse wat beter in de wedstrijd en in de tweede helft kon ADO Den Haag de voorsprong niet meer vasthouden. Twee goals werden ADO uiteindelijk fataal en hierdoor wisten de Arnhemmers het duel met 1-2 te winnen.

Onder 14
De Graafschap O14 - ADO Den Haag O14 2-3
ADO Den Haag O14 heeft een mooie overwinning geboekt op De Graafschap O14. In Doetinchem wonnen de Hagenaars met 2-3 van de nummer zes van de competitie. Zaterdag krijgt O14 hekkensluiter FC Dordrecht op bezoek.

Onder 13
PSV O13 - ADO Den Haag O13 3-2
ADO Den Haag O13 is strijdbaar ten onder gegaan tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Bij rust genoot de Haagse ploeg een 0-1 voorsprong, maar met drie goals na rust trok PSV het snel weer recht. Een paar minuten voor tijd zorgde Oliveira Mateus namens de Hagenaars voor het slotakkoord met de 3-2.

Onder 12
ADO Den Haag O12 – Quick Boys O13 (oefen) 7-2
In een oefenduel heeft ADO Den Haag O12 Quick Boys O13 met ruime cijfers (7-2) opzij gezet.

Onder 11
FC Emmen O11 - ADO Den Haag O11 7-25
Het was weer eens een doelpuntenfestijn bij het duel van ADO Den Haag O11. In Emmen was de eindstand maar liefst 7-25 in het voordeel van ADO Den Haag.