Nieuws & Verslagen

Actueel

aftrap2

Er stonden veel zware duels op het programma voor de jeugdteams van ADO Den Haag. Zowel O21 en O18 gingen onderuit tegen PEC Zwolle. O10 wist zijn zesde competitiezege op rij te boeken, terwijl onze O14 voor de tweede keer op rij won. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
ADO Den Haag O21 – PEC Zwolle O21 1-2
ADO Den Haag O21 is op eigen veld nipt onderuit gegaan tegen koploper PEC Zwolle O21. Na een kwartier spelen kwamen de bezoekers op een voorsprong. El Karicha maakte na een half uur spelen met een fraaie treffer de gelijkmaker. Na rust kwam PEC Zwolle opnieuw op voorsprong waarna de Haagse ploeg vol ging voor de 2-2. Daar kreeg het een aantal kansen voor, maar helaas wist de thuisploeg niet het net te vinden.

Onder 18
PEC Zwolle O18 - ADO Den Haag O18 4-0
Onze onder 18 kende een ongelukkige middag in Zwolle. Mede door twee eigen doelpunten en een rode kaart werd de wedstrijd met 4-0 in het voordeel van de thuisspelende ploeg beslist. PEC Zwolle klimt door de zege over ADO Den Haag heen op de ranglijst. Zaterdag kan de ploeg revanche nemen in het thuisduel tegen FC Twente/Heracles Academie O18.

Onder 17
Alphense Boys O17 - ADO Den Haag O17 (oefen) 1-0
In een oefenduel op het terrein van Alphense Boys heeft ADO Den Haag O17 een nederlaag geleden tegen de club uit Alphen aan den Rijn. In de 60e minuut werd de eerste en enige treffer van dit oefenpotje gemaakt. 

Onder 16
De onder 16 was vrij.

Onder 15
Feyenoord O15 - ADO Den Haag O15 1-0
ADO Den Haag O15 heeft niet kunnen stunten tegen koploper Feyenoord. De Rotterdammers kwamen op Sportpark Varkenoord op een snelle 1-0 voorsprong. De bezoekers lieten zich niet uit veld slaan en gingen op zoek naar de tegentreffer, maar deze kwam er niet. Aankomende zaterdag wacht de volgende lastige uitwedstrijd, tegen Ajax op De Toekomst.

Onder 14
ADO Den Haag O14 - FC Dordrecht O14 1-0
ADO Den Haag O14 heeft zijn tweede overwinning op rij geboekt. Op eigen veld waren de Hagenaars te sterk voor FC Dordrecht O14. O14 staat nu op een verdienstelijke vierde plaats in de competitie achter Ajax, PSV en Feyenoord, al heeft nummer vijf AZ een punt minder met een wedstrijd minder gespeeld. 

Onder 13
ADO Den Haag O13 – Vitesse O13 2-4
In een doelpuntrijk duel heeft ADO Den Haag O13 een nederlaag geleden tegen Vitesse O13. De spits van de Vitessenaren was niet te stoppen en zorgde met een hattrick voor een snelle 0-3 voorsprong en daarmee was de wedstrijd gespeeld. ADO Den Haag gaf echter niet op en wist nog twee keer te scoren. Vitesse had dat tussendoor ook nog gedaan en zo kwam de eindstand op 2-4. 

Onder 12
ADO Den Haag O12 – MVV Maastricht O13 1-6
Een mooie testcase voor ADO Den Haag O12 dat MVV Maastricht O13 op bezoek kreeg. De Maastrichtse ploeg bleek een maatje te groot en won met 1-6 op bezoek in Den Haag. 

Onder 11
Ajax O11 - ADO Den Haag O11 16-3
Bij onze onder 11 was het een waar doelpuntenfestijn op bezoek bij Ajax. Maar liefst negentien doelpunten vielen er, waarvan er zestien door Ajax werden gemaakt en ADO Den Haag maakte er drie. 

Onder 10
HVV O11 – ADO Den Haag O10 1-9
ADO Den Haag heeft het duel tegen HVV gewonnen. De wedstrijd werd gespeeld op De Aftrap. ADO Den Haag O10 is dit seizoen nog ongeslagen en wist alle zes de competitieduels te winnen. 

Deel dit item