aftrap2

Vanwege de herfstvakantie hadden er maar liefst vijf teams vrij en stond er mede daarom maar één thuisduel van de ADO Den Haag Jeugdopleiding op het programma. Van tevoren werd al verwacht dat het een zwaar weekend zou worden en dat is ook gebleken. O21, O18, O16 en O15 gingen onderuit, terwijl O17 een punt pakte in het uitduel tegen PEC Zwolle O17. Alle uitslagen van afgelopen weekend vind je hieronder.

Onder 21
FC Groningen O21 - ADO Den Haag O21 3-1
De wedstrijd tussen ADO Den Haag O21 en FC Groningen O21 was lang in evenwicht tot de thuisploeg een half uur voor het einde van de wedstrijd op voorsprong kwam. Broekhuizen zorgde vanaf de penaltystip voor een snelle gelijkmaker, maar vrij snel hierna scoorden de Groningers de 2-1. In de extra tijd werd de 3-1 eindstand ook nog op het scorebord gezet. Voor FC Groningen betekende het de vijfde overwinning op rij. Aankomend weekend neemt de ploeg van trainer Giovanni Franken het in een uitduel op tegen Feyenoord O21.

Onder 18
ADO Den Haag O18 - FC Twente/Heracles O18 1-3
ADO Den Haag onder 18 jaar heeft op eigen veld een 1-3 nederlaag geleden tegen FC Twente/Heracles O18. Vennegoor of Hesselink was de grote man bij de bezoekers door de gehele Overijsselse doelpuntenproductie op zijn rekening te nemen. Uiteindelijk redee Imade namens ADO de eer door een treffer te maken. Aanstaande zaterdag wacht O18 de volgende wedstrijd in deze sterke competitie. Op zaterdag om 15:00 uur ontvangt het PSV O18 op De Aftrap.

Onder 17
PEC Zwolle O17 - ADO Den Haag O17 2-2
O17 heeft als enige team een punt weten te pakken. Nadat de bezoekers in het begin van de tweede helft op een 1-2 voorsprong waren gekomen glipte de zege in de laatste minuut toch nog uit hun handen. Komende zaterdag ontvangt onze onder 17 PSV op eigen veld.

Onder 16
FC Utrecht O16 - ADO Den Haag O16 2-1
ADO Den Haag O16 weet weer wat verliezen is. De ploeg van trainer Revy Rosalia was maar liefst vijf wedstrijden op rij ongeslagen en daardoor trots koploper van de competitie voor aanvang van afgelopen speelronde. Helaas moest het een aantal belangrijke spelers missen voor het uitduel met FC Utrecht en daardoor werd het lastig. In de tweede helft vielen er twee Utrechtse goals waarna Dani van Loenen wat terug deed namens ADO Den Haag. 2-1 bleek de eindstand en door de nederlaag raakt O16 de koppositie kwijt aan Go Ahead Eagles. Zaterdag gaan de Hagenaars op bezoek bij Willem II, de nummer twee van de competitie.

Onder 15
Ajax O15 - ADO Den Haag O15 4-3
Onze O15 heeft het Ajax O15 knap lastig weten te maken afgelopen zaterdag. Twee keer kwamen de Hagenaars op voorsprong, maar de Amsterdammers kwamen telkens terug. Uiteindelijk werd het 4-3 in het voordeel van de thuisploeg, maar ADO heeft gestreden voor wat het waard was. Een stunt zat er helaas niet in, maar aankomend weekend gaat de Haagse ploeg weer voor drie punten tegen hekkensluiter Go Ahead Eagles.