Actueel

aftrap3

In een zwaar weekend met veel thuiswedstrijden hebben O15, O13 en O11 hun wedstrijden weten te winnen. Daarnaast waren er meerdere nipte nederlagen tegen sterke tegenstanders van O21, O18, O17 en O14. De rest van de uitslagen lees je hieronder.

Onder 21
Willem II O21 - ADO Den Haag O21 2-1
Het vlaggenschip van de Academy heeft een 2-1 nederlaag geleden tegen Willem II O21. Hierdoor is de ploeg uit Tilburg drie punten ingelopen op de jonge Hagenaars. Bij rust stond het nog 0-0, maar vroeg in de tweede helft kwamen de Tilburgers op een 1-0 voorsprong. In de slotfase van de wedstrijd verdubbelde Willem II de score en wist Elano Yegen namens ADO Den Haag de aansluitingstreffer te maken. Helaas was er na die goal niet genoeg tijd om ook nog de gelijkmaker te produceren. Onze O21 kent op dit moment een moeilijke fase waarin het een aantal wedstrijden op rij niet heeft kunnen te winnen. Aanstaande zaterdag gaat de Haagse formatie de reeks proberen te doorbreken bij het thuisduel tegen hekkensluiter FC Emmen O21.

Onder 18
ADO Den Haag O18 - De Graafschap O18 1-2
Het was een interessante strijd tussen ADO Den Haag O18 en De Graafschap O18. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en was het lang wachten op de openingstreffer. Deze viel uiteindelijk een kwartier voor tijd aan de kant van De Graafschap. In blessuretijd volgde ook nog de 0-2 en was het duel gespeeld. De 1-2 kwam er nog wel, maar dit was te laat om nog resultaat te behalen. O18 is op dit moment de lantaarndrager van de sterke divisie.

Onder 17
ADO Den Haag O17 - Ajax O17 1-2
O17 heeft helaas niet kunnen stunten tegen Ajax O17. Op eigen veld kwam de Haagse ploeg al vroeg op een 0-2 achterstand. Na rust maakten de Hagenaars nog wel de aansluitingstreffer via Schallenberg. Zaterdag wacht het volgende zware duel, tegen Feyenoord O17.

Onder 16
Vrij

Onder 15
FC Utrecht O15 - ADO Den Haag O15 2-3
ADO Den Haag O15 heeft goede zaken gedaan door de uitwedstrijd tegen FC Utrecht met 2-3 te winnen. Hierdoor naderen de Hagenaars de Utrechtse formatie op één punt in de competitie. Voor rust vielen er drie goals, waarvan er twee door ADO Den Haag werden gemaakt. In de slotfase gooide de Haagse ploeg het duel op slot door de 1-3 op het scorebord te zetten. De 2-3 volgde daarna ook nog, maar de zege kwam niet in gevaar.

Onder 14
ADO Den Haag O14 - Feyenoord O14 1-2
ADO Den Haag O14 heeft op eigen veld niet kunnen winnen van Feyenoord O14, de nummer twee van de competitie. Komende zaterdag gaat de ploeg van trainer Gino Ninaber op bezoek bij Ajax O14.

Onder 13
ADO Den Haag O13 - Sparta Rotterdam O13 1-0
O13 heeft met een nipte overwinning tegen Sparta Rotterdam drie belangrijke punten gepakt. Kick van Zeijl maakte de enige goal van de wedstrijd waardoor de Hagenaars drie punten uitliepen op de Rotterdamse ploeg. Zaterdag speelt O13 tegen de volgende Rotterdamse tegenstander Excelsior.

Onder 12
ADO Den Haag O12 - Willem II O12 1-7
Onze onder 12 heeft een harde nederlaag moeten slikken op eigen veld tegen Willem II O12. Het werd 1-7 in het voordeel van de Tilburgse ploeg.

Onder 11
ADO Den Haag O11 - FC Volendam O11 11-10
In een ongekend doelpuntenfestijn heeft ADO Den Haag O11 van de leeftijdsgenoten van FC Volendam gewonnen. 11-10 was de einduitslag in het voordeel van ADO Den Haag.