Actueel

aftrap3

ADO Den Haag O21 nam door een 0-0 gelijkspel tegen De Graafschap O21 een punt mee uit Doetinchem. Onder 14 en 13 wonnen op eigen veld, terwijl O18 en O17 tegen respectievelijk Feyenoord en AZ onderuit gingen. De rest van de uitslagen lees je hieronder.

Onder 21

De Graafschap O21 - ADO Den Haag O21 0-0
ADO Den Haag onder 21 is met een punt teruggekomen uit Doetinchem. In het duel met De Graafschap O21 vielen er namelijk geen doelpunten. Aangezien de drie ploegen die onder ADO Den Haag staan allemaal verloren liepen de Hagenaars toch een punt uit. Met nog twee wedstrijden te gaan wacht ADO een spannend slot van de competitie. De twee laagst geklasseerde ploegen degraderen namelijk en keren in een divisie lager terug in de voorjaarscompetitie. Op dit moment is de voorsprong van de ploeg van trainer Giovanni Franken twee punten op Willem II O21, dat de één na laagste plek bezet nu. Aankomend weekend neemt ADO Den Haag O21 het op tegen FC Groningen op eigen veld.

Onder 18
ADO Den Haag O18 - Feyenoord O18 2-4
In een spannend duel heeft ADO Den Haag O18 zijn meerdere moeten erkennen in Feyenoord. Bij rust was de tussenstand 1-1 en vrij vroeg in de tweede helft kwam ADO Den Haag op voorsprong. Die hield de Haagse ploeg helaas niet lang vast en Feyenoord stelde al snel orde op zaken. Uiteindelijk was de eindstand 2-4 in het voordeel van de Rotterdammers.

Onder 17
ADO Den Haag O17 - AZ O17 1-4
Onder 17 hield een helft lang stand tegen het sterke AZ, maar in de tweede helft zette de Alkmaarse ploeg aan. De ongeslagen koploper won zo voor de tiende keer deze competitie, terwijl ADO nu met vijftien punten op de zesde plaats staat. Komend weekend komt PEC Zwolle op bezoek.

Onder 16
NAC O16 - ADO Den Haag O16 3-2
De enerverende wedstrijd tussen NAC O16 en ADO Den Haag O16 heeft uiteindelijk drie punten voor de thuisploeg opgeleverd. ADO Den Haag was twee keer teruggekomen van een achterstand, maar in de laatste minuten van het duel incasseerde het de winnende goal voor de Bredanaars. Na een hele goede eerste fase van het seizoen heeft de Haagse ploeg nu drie wedstrijden geen overwinning geboekt. Zaterdag staat het duel met nummer zes PEC Zwolle voor de deur.

Onder 15
AZ O15 - ADO Den Haag O15 4-1
Ook O15 ging onderuit tegen AZ. Op het sportpark in Wijdewormer was AZ O15 met 4-1 te sterk voor ADO Den Haag. Onze O15 bevindt zich op dit moment in de middenmoot in de competitie op het hoogste niveau van Nederand. Zaterdag wacht de Haagse ploeg een spannend potje als Vitesse, dat evenveel punten heeft, voor de deur staat.

Onder 14
ADO Den Haag O14 - AZ O14 2-0
ADO Den Haag O14 heeft op eigen veld AZ O14 knap opzij gezet. Het hoger geklasseerde AZ O14 was wellicht de favoriet voor aanvang van het duel, maar tijdens de wedstrijd was het klasseverschil niet te zien. ADO Den Haag wist twee keer te scoren en hield ook nog het eigen doel schoon. Daarmee lopen de Hagenaars drie punten in op AZ, dat nu vier punten meer heeft dan ADO.

Onder 13
ADO Den Haag O13 - FC Eindhoven O13 2-1
Onder 13 wist op eigen veld nipt met 2-1 te winnen van FC Eindhoven. ADO Den Haag kwam in de tweede helft op een 1-0 voorsprong tegen de hekkensluiter van Divisie 1. Hierna kwamen de Eindhovenaren op gelijke hoogte, maar wist ADO snel de 2-1 binnen te schieten. Volgende week woensdag ontvangt de ploeg van trainer Kevin Compier PSV op De Aftrap.

Onder 12
Geen wedstrijd

Onder 11

Onder 10
ADO Den Haag O10 - FC Skillz O11 0-1
ADO Den Haag O10 speelde tegen FC Skillz O11 en verloor de wedstrijd nipt met 0-1.