Actueel

aftrap3

De helft van de jeugdteams kwam afgelopen weekend in actie, waarvan er twee ploegen een oefenduel speelden. O18 en O10 wonnen hun wedstrijden tegen respectievelijk Alphense Boys en HVV Laakkwartier. O16 ging met 3-2 onderuit in Overijssel en O13 leed een nipte oefennederlaag tegen Alphense Boys. Ook O11 verloor zijn wedstrijd, tegen FC Utrecht. Aankomend weekend wacht de laatste speelronde voor de najaarscompetitie.

Onder 21
Vrij

Onder 18
ADO Den Haag O18 - Alphense Boys O18 (oefen) 4-0
ADO Den Haag onder 18 heeft een oefenduel tegen Alphense Boys op eigen veld ruim gewonnen. De krachtsverhouding werd duidelijk bij dit ingelaste oefenpotje en de Haagse ploeg zette de Alphenaren met 4-0 opzij.

Onder 17
Vrij

Onder 16
FC Twente/Heracles O16 - ADO Den Haag O16 3-2
Voor ADO Den Haag onder 16 stond het competitieduel tegen de leeftijdsgenoten van FC Twente/Heracles op het programma. De Haagse ploeg speelden een prima wedstrijd, maar trokken ondanks het goede spel aan het kortste eind. De thuisploeg stond halverwege de eerste helft al op een 2-0 voorsprong waarna ADO knap terugkwam met twee snelle goals achter elkaar. In de tweede helft viel de 3-2 en dit bleek ook de einduitslag. De najaarscompetitie van O16 is bijna ten einde. Aankomend weekend staat het laatste competitieduel op het programma. Het team van trainer Revy Rosalia ontvangt dan FC Utrecht op De Aftrap.

Onder 15
Vrij

Onder 14
Vrij

Onder 13
ADO Den Haag O13 - Alphense Boys O13 (oefen) 1-2
O13 kon niet flikken wat O18 wel lukte en verloor de wedstrijd van Alphense Boys O13.

Onder 12
Vrij

Onder 11
ADO Den Haag O11 - FC Utrecht O11 4-7
ADO Den Haag O11 verloor in eigen huis van FC Utrecht met 4-7.

Onder 10
ADO Den Haag O10 - HVV Laakkwartier O11 5-3
ADO Den Haag O10 zegevierde tegen HVV Laakkwartier O11. Op De Aftrap werd het 5-3 in het voordeel van ADO. Het betekende de tweede overwinning van dit seizoen.