Actueel

aftrap3

Afgelopen weekend is de voorjaarscompetitie van start gegaan voor vrijwel alle jeugdteams van ADO Den Haag. Het was een speelronde met veel sterkte tegenstanders en wisselende uitslagen. Onder 21 verloor nipt tegen Almere City FC O21. Verder verloren vijf andere teams ook hun eerste wedstrijd. Onder 16 haalde op eigen veld uit tegen VVV-Venlo O16 (8-0). De rest van de uitslagen lees je hieronder.

Onder 21
ADO Den Haag O21 - Almere City FC O21 0-1
ADO Den Haag O21 heeft het nieuwe jaar gestart met een thuisnederlaag tegen Almere City FC O21. Na een kwartier keek de Haagse ploeg al tegen een achterstand aan door een doelpunt van Tijmen Wildeboer. De ploeg van trainer Giovanni Franken ging vervolgens in de achtervolging, kreeg meerdere kansen, maar het lukte niet om het net te vinden. Zaterdag gaan de Hagenaars voor revanche in het uitduel tegen PEC Zwolle, dat de eerste wedstrijd ook niet wist te winnen.

Onder 18
Excelsior Rotterdam O18 - ADO Den Haag O18 4-2
Onze Onder 18 heeft in een enerverend duel uiteindelijk aan het kortste eind getrokken. De Rotterdammers kwamen in de eerste helft op een 2-0 voorsprong en daarna knokte de Haagse formatie zich knap terug tot 2-2. Helaas hield dit niet stand en kwam Excelsior op 3-2 en in extremis tekende Sam-Sin ook nog voor de vierde treffer namens de Kralingers.

Onder 17
AZ O17 - ADO Den Haag O17 5-0
AZ O17 bleek afgelopen zaterdag een maatje te groot voor ADO Den Haag O17. Op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer zat de thuisploeg bij rust op rozen door een 4-0 voorsprong. De Haagse ploeg beperkte na rust de schade en incasseerde nog één treffer. Komend weekend wacht een thuisduel tegen FC Utrecht O17.

Onder 16
ADO Den Haag O16 - VVV-Venlo O16 8-0
ADO Den Haag O16 heeft VVV-Venlo O16 met maar liefst 8-0 verslagen. In het duel, dat werd afgewerkt op De Aftrap, nam ADO Den Haag al snel de leiding via Ozcan en was het duidelijk dat de thuisploeg de bovenliggende partij waren. De score liep in de tweede helft flink uit en uiteindelijk wist ADO acht keer het net te vinden.

Onder 15
ADO Den Haag O15 - PSV O15 0-3
Onder 15 heeft op eigen veld een 0-3 nederlaag moeten slikken tegen PSV O15. Het sterke PSV stond voor rust al op een voorsprong van twee doelpunten. In de tweede helft maakten de Eindhovenaren er nog één en was 0-3 de eindstand. Zaterdag staat het volgende lastige duel op het programma, dan gaat de Haagse ploeg op bezoek bij AZ.

Onder 14
Feyenoord O14 - ADO Den Haag O14 5-2
In een doelpuntrijke wedstrijd heeft ADO Den Haag O14 zijn meerdere moeten erkennen in Feyenoord O14. In het eerste competitieduel van de hoogste divisie liep ADO tegen een 5-2 nederlaag aan op Sportpark Varkenoord. Komend weekend ontvangt de ploeg PEC Zwolle O14 op De Aftrap.

Onder 13
ADO Den Haag O13 - NAC O13 (oefen) 1-2
Op eigen veld heeft ADO Den Haag O13 met 1-2 verloren van NAC O13 in een oefenwedstrijd. Aanstaande zaterdag gaat met het uitduel tegen Vitesse O13 de competitie van start voor O13.

Onder 12
De Graafschap O12 - ADO Den Haag O12 6-1
Een harde tik voor ADO Den Haag O12. Op bezoek bij de leeftijdsgenoten van De Graafschap verloor de ploeg met ruime cijfers: 6-1.

Onder 11
ADO Den Haag O11 - SC Heerenveen O11 19-9
Een doelpuntenfestival in het Zuiderpark bij het duel van ADO Den Haag O11 en SC Heerenveen O11. 19-9 was de bizarre eindstand van de wedstrijd.

Onder 10
RKDEO O11 - ADO Den Haag O10 1-7
Het jongste team van ADO Den Haag heeft met 1-7 gewonnen van RKDEO uit Nootdorp.