Actueel

aftrap4

ADO Den Haag O21 pakte eindelijk weer een zege dankzij een fantastisch benutte vrije trap van De Bruin in blessuretijd. O18 (2-1), O16 (3-1), O15 (1-0), O14 (3-0), O12 (4-0), O11 (14-7) wonnen allemaal hun competitiewedstrijd. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
ADO Den Haag O21 - NAC O21 3-2
ADO Den Haag onder 21 heeft eindelijk weer een zege weten te boeken. De afgelopen duels vergat de ploeg zichzelf te belonen voor het goede spel, maar dit keer viel het kwartje wel de goede kant op. De thuisploeg kwam afgelopen zaterdag op het hoofdveld van De Aftrap nog wel op achterstand, al werd die al snel weggepoetst door een goal van Belarbi. Vervolgens moest ADO weer in de achtervolging toen NAC voor rust op 1-2 voorsprong kwam. Twintig minuten voor tijd kwam de ploeg van trainer Giovanni Franken via Broekhuizen op gelijke hoogte en dat smaakte naar meer. Uiteindelijk viel de bevrijdende 3-2 in blessuretijd door een geweldige vrije trap van Finn de Bruin, die na het tekenen van zijn eerste contract zijn week nog wat extra glans gaf door de winnende treffer te verzorgen.

Onder 18
De Graafschap O18 - ADO Den Haag O18 1-2
Net als Onder 21 won ook Onder 18 door een heel laat doelpunt. De Graafschap had de eerste twee duels nog niet verloren terwijl ADO Den Haag twee nederlagen moest incasseren dus de bezoekers waren niet per se de favoriet. Dat de Doetinchemmers op voorsprong kwamen was dan ook niet heel onverwacht. In de tweede helft kwam ADO Den Haag O18 los en maakte het al snel de gelijkmaker. De wedstrijd kende een spannend slot met veel kansen aan beide kanten. Toch was het de Haagse ploeg dat aan het langste eind trok door een treffer van Haars in blessuretijd. Zo ging de eerste zege van het jaar mee naar Den Haag en mag geel-groen volgende week aantreden tegen NAC op eigen veld.

Onder 17
De Graafschap O17 - ADO Den Haag O17 1-1
In het uitduel tegen De Graafschap O17 heeft ADO Den Haag O17 een puntje meegenomen naar huis. De Haagse ploeg kwam via Schallenberg op voorsprong na een kwartier spelen en nog voor rust kwam De Graafschap langszij. Na de pauze kregen beide teams de nodige mogelijkheden, maar werd het net niet meer gevonden. Van de eerste drie wedstrijden heeft O17 nu eenmaal gewonnen en net zoveel gelijkgespeeld en verloren. Zaterdag wacht de topper tegen PSV O17.

Onder 16
ADO Den Haag O16 - FC Twente/Heracles Academie O16 3-1
Onder 16 heeft ook zijn tweede competitieduel winnend afgesloten. Thuis tegen FC Twente/Heracles Acamemie O16 was de Haagse ploeg met 3-1 te sterk. Een prima start van de voorjaarscompetitie voor de Hagenaars die aankomende zaterdag een duel wachten tegen Alphense Boys O16 dat de eerste twee wedstrijden niet wist te winnen.

Onder 15
ADO Den Haag O15 - Sparta Rotterdam O15 1-0
ADO Den Haag onder 15 heeft door een vroeg doelpunt van Casey Cruz met 1-0 weten te winnen van de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. Na het goede duel van vorig weekend wist O15 ook deze week te imponeren en hield het Sparta naast zich. Door de zege klimt de Haagse formatie richting de top van de competitie waar Feyenoord, PSV en Ajax zich bevinden.

Onder 14
De Graafschap O14 - ADO Den Haag O14 0-3
ADO Den Haag O14 heeft de tweede overwinning op rij behaald. De Graafschap werd in Doetinchem met 0-3 opzij gezet. Aanstaande zaterdag neemt O14 het op eigen veld op tegen AZ.

Onder 13
ADO Den Haag O13 - Ajax O13 0-3
ADO Den Haag O13 leed de enige Haagse nederlaag dit weekend. Dat gebeurde tegen Ajax O13 dat zich herpakte van de nederlaag van de week daarvoor. ADO Den Haag gaat aanstaande zaterdag voor revanche in het uitduel tegen de leeftijdsgenoten van AZ.

Onder 12
ADO Den Haag O12 - Fortuna Sittard O13 4-0
Een heerlijke overwinning voor Onder 12 dit weekend. In een thuisduel was de ploeg veel te sterk voor Fortuna Sittard en wist het met 4-0 te zegevieren. Na twee nederlagen kwam de overwinning als geroepen en klommen de Hagenaars een aantal plaatsen op de ranglijst.

Onder 11
ADO Den Haag O11 - FC Volendam O11 14-7
ADO Den Haag O11 maakte dubbel zoveel doelpunten dan FC Volendam O11. De eindstand was 14-7 in het voordeel van de thuisploeg.