Actueel

aftrap3

Drie jeugdteams van ADO Den Haag noteerden de brilstand als eindstand dit weekend. O21 verloor nipt van het sterke FC Groningen O21 in een duel waarin twee nieuwkomers hun debuut maakten. Verder won O14 knap van AZ en wist O15 Ajax van een zege af te houden. Al met al weer een prima weekend voor de jeugdopleiding. Hieronder vind je de rest van de uitslagen.

Onder 21
FC Groningen O21 - ADO Den Haag O21 1-0
ADO Den Haag O21 is nipt onderuit gegaan in en tegen Groningen. Van Bergen maakte namens de thuisploeg het enige doelpunt van de wedstrijd. Nieuwe aanwinsten Robyn Esajas en Mohamed Akharaz maakten hun eerste minuten voor de Haagse club, terwijl Komljenovic terugkeerde van een lange blessure en één helft meedeed. Aanstaande zaterdag staat het thuisduel tegen Feyenoord O21 op het programma.

Opstelling ADO Den Haag O21: Van de Riet, Noordhoek (87. R. Esajas), Ates, Reinders (46. Siereveld), Owusu, Van Houwelingen, Komljenovic (46. Gustina), De Bruin, Struick, Broekhuizen (60. Demir), Hendriks (76. Akharaz).

Onder 18
ADO Den Haag O18 - NAC O18 0-0
Zowel ADO Den Haag O18 als NAC O18 is afgelopen zaterdag niet tot scoren gekomen. Daardoor pakten beide ploegen een punt en neemt ADO O18 nu de vijfde plaats in. Zaterdag is koploper Vitesse O18 de tegenstander van de Haagse formatie.

Onder 17
ADO Den Haag O17 - PSV O17 2-2
Onder 17 heeft op eigen veld met 2-2 gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Laat in de tweede helft kwamen de Eindhovenaren op voorsprong en na rust werd het een vermakelijke wedstrijd. Özcan nam de gelijkmaker voor zijn rekening, waarna PSV voor de tweede keer de leiding nam. In blessuretijd zorgde Wagenaar voor de 2-2 en hield het daarmee PSV knap van een overwinning af. ADO Den Haag onder 17 doet het behoorlijk tot nu toe en pakte tot dusver vijf punten uit de eerste vier duels. Daarmee bezetten ze nu de vierde plek in de competitie.

Onder 16
Alphense Boys O16 - ADO Den Haag O16 0-0
Op het kunstgrasveld op Sportpark De Bijlen is onze Onder 16 blijven steken op een doelpuntloos gelijkspel tegen Alphense Boys. De Alphenaren bleken een taaie tegenstander voor de Haagse jeugdploeg en wisten de bezoekers van scoren af te houden. Hierdoor lijdt O16 het eerste puntverlies van dit jaar. Desondanks staat de ploeg van trainer Revy Rosalia nog altijd op een verdienstelijke tweede plaats achter Willem II, de aankomende tegenstander op 18 februari.

Onder 15
Ajax O15 - ADO Den Haag O15 0-0
ADO Den Haag O15 heeft een puntje meegenomen uit Amsterdam. Op Sportpark de Toekomst werd er niet gescoord aan beide kanten en zo speelde O15 voor de tweede keer in de eerste vier duels gelijk. De Hagenaars staan met een gelijk aantal punten als Ajax op de vijfde plaats. Komende zaterdag neemt de Haagse ploeg het op tegen Vitesse.

Onder 14
ADO Den Haag O14 - AZ O14 2-0
ADO Den Haag O14 heeft de sprong naar boven gemaakt door een mooie 2-0 zege op de leeftijdsgenoten van AZ. Met negen punten uit vier duels doet de Haagse jeugdploeg het tot nu toe uitstekend in de voorjaarscompetitie en heeft het tot nu toe evenveel verliespunten als Ajax, Feyenoord en FC Utrecht. Dit weekend staat de kraker tegen PSV op het programma. De Eindhovenaren wonnen tot nu toe al hun wedstrijden.

Onder 13
AZ O13 - ADO Den Haag O13 5-0
AZ O13 bleek een maatje te groot voor ADO Den Haag O13. De Hagenaars zitten in een zware competitie met veel goede ploegen en trokken de eerste drie duels aan het kortste eind. Komende zaterdag komt Feyenoord op bezoek en gaat de Haagse ploeg zich weer proberen op te richten.

Onder 12
Helmond Sport O13 - ADO Den Haag O12 1-0
Een nipte nederlaag voor de jongens van Onder 12. Tegen de één jaar oudere jeugdploeg van Helmond Sport moest ADO O13 zijn meerdere erkennen en verloor het 1-0.

Onder 11
De Graafschap O11 - ADO Den Haag O11 8-18
De wedstrijden van O11 zijn altijd een garantie voor spektakel en afgelopen weekend was het weer zover. Het duel met De Graafschap kende maar liefst 26 doelpunten, waarvan er 18 werden gemaakt door de bezoekers.

Onder 10
ADO Den Haag O10 - Quick Boys O11 6-1
ADO Den Haag O10 won met maar liefst 6-1 van Quick Boys. O10 is op dit moment koploper van de competitie, al kan DWO er nog voorbij.