Nieuws & Verslagen

Actueel

aftrap4

Het was een prachtig weekend op De Aftrap. Onder 21 pakte belangrijke punten door Feyenoord O21 met 2-1 te verslaan door een late goal van Broekhuizen. O14 versloeg koploper PSV O14 en is nu samen met de Eindhovense ploeg gedeeld koploper. O15 won 1-0 van Vitesse O15. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
ADO Den Haag O21 - Feyenoord O21 2-1
ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd in een bewogen duel met 2-1 gewonnen. Reinders opende aan het einde van de eerste helft de score met een vrije trap, waarna de Rotterdammers na rust vol in de aanval gingen. Lang hield de Haagse defensie stand, maar moest uiteindelijk toch een doelpunt van Leo Sauer incasseren. In een hete slotfase met opstootjes en meerdere rode kaarten was het de thuisploeg die de 2-1 wist te maken. Broekhuizen schoot ADO vanaf elf meter naar de tweede overwinning van dit seizoen. Hiermee komt de Haagse formatie op de gedeelde zesde plaats te staan.

Nikiema, Noordhoek, Siereveld, Reinders, Owusu; van Houwelingen (38. Calvin Gustina), Komljenovic (61. Demir), De Bruin; Struick, Broekhuizen, Hendriks (88. Esajas)

Onder 18
Vitesse O18 - ADO Den Haag O18 1-1
ADO Den Haag onder 18 heeft in extremis een punt gepakt in de uitwedstrijd tegen Vitesse O18. Halverwege het eerste bedrijf had Westerveld de thuisploeg op voorsprong gezet waarna ADO Den Haag de achtervolging moest inzetten. Een Haagse treffer bleek heel lang uit en de ploeg leek af te stevenen op de derde nederlaag dit seizoen tot Ersi Bode in extra tijd de 1-1 binnen wist te schieten. De competitie is nu vijf wedstrijden onderweg en ongemeen spannend met maar liefst vijf ploegen, waaronder ADO Den Haag, die op een gelijk aantal punten staan.

Onder 17
Vrij

Onder 16
Vrij

Onder 15
ADO Den Haag O15 - Vitesse O15 1-0
ADO Den Haag onder 15 heeft zich in de top van de competitie genesteld door een 1-0 zege op Vitesse. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste helft voor de thuisploeg en daarmee pakt ADO de tweede zege tot nu toe. Met acht punten uit vijf duels staat de Haagse ploeg nu op de tweede plaats, maar hebben concurrenten PSV en FC Utrecht een wedstrijd minder gespeeld. Aanstaand weekend staat er weer een topper voor de deur als de Hagenaars op bezoek gaan bij Feyenoord.

Onder 14
ADO Den Haag O14 - PSV O14 1-0
ADO Den Haag O14 heeft uitstekende zaken gedaan door koploper PSV O14 met 1-0 te verslaan. Van tevoren was duidelijk dat het een lastige wedstrijd zou worden voor de thuisploeg, maar de Hagenaars kwamen uitstekend voor de dag. De ploeg van trainer Gino Ninaber nam de leiding in de spannende tweestrijd en gaf die voorsprong niet meer weg. Op het veld werd een klein feestje gevierd na deze mooie stunt van de Haagse jeugdploeg. Dankzij de overwinning komt O14 in punten gelijk met PSV en delen de ploegen nu de koppositie. Komende zaterdag is de volgende topwedstrijd, want dan gaat de Haagse ploeg op bezoek bij Ajax.

Onder 13
ADO Den Haag O13 - Feyenoord O13 0-5
ADO Den Haag onder 13 zit in een zware competitie en afgelopen weekend wachtte het uitdagende thuisduel tegen Feyenoord. Al vroeg in het duel werd duidelijk dat Feyenoord een zeer goede ploeg heeft en dat het een lastige middag zou worden. ADO Den Haag bood prima tegenstand, maar kon niet voorkomen dat Feyenoord al snel op voorsprong kwam. Uiteindelijk liep de score nog verder uit en zou 0-5 de eindstand zijn in het voordeel van de Rotterdamse ploeg. 

Onder 12
ADO Den Haag O12 - Go Ahead Eagles O13 0-7
ADO Den Haag O12 verloor met 0-7 van Go Ahead Eagles O13, jongens die een jaar ouder zijn dan de Haagse jeugdploeg. 

Onder 11
ADO Den Haag O11 - PEC Zwolle O11 6-13
Bij ADO Den Haag O11 is er gegarandeerd spektakel en dat was afgelopen zaterdag niet anders. Dit keer vielen er negentien treffers, waarvan er zes door ADO werden gemaakt. De rest van de treffers waren voor PEC Zwolle en daarmee wonnen de bezoekers de wedstrijd met 6-13.

Onder 10
ADO Den Haag O10 - DWO O11 6-4
ADO Den Haag O10 heeft op eigen veld met 6-4 gewonnen van DWO O11. O10 is de huidige koploper van de competitie met twaalf punten uit vijf duels. 

Deel dit item