Nieuws & Verslagen

Actueel

aftrap3

Afgelopen weekend stonden er slechts drie competitiewedstrijden op het programma voor de jeugdteams van ADO Den Haag. O17, O16 en O14 wonnen alle drie hun competitieduel. O21 oefende in het BUKO Stadion tegen Telstar O21 en verloor met 3-2. De uitslagen met korte samenvatting lees je hieronder.

Onder 21
Telstar O21 - ADO Den Haag O21 3-2

Onder 17
ADO Den Haag O17 - FC Eindhoven O17 1-0
ADO Den Haag O17 heeft drie punten gepakt door een nipte 1-0 overwinning tegen FC Eindhoven O17. Dankzij de zege heeft de Haagse ploeg nu acht punten uit zes duels en staat het daarmee op de vijfde plaats, al zou AZ de Hagenaars nog kunnen passeren op de ranglijst. Komend weekend staat de lastige uitwedstrijd tegen Ajax O17 op het programma.

Onder 16
ADO Den Haag O16 - Alphense Boys O16 2-1
Onze O16 heeft op eigen veld Alphense Boys O16 opzij gezet. De stugge Alphense ploeg bood goed partij op het hoofdveld van De Aftrap. Voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Senne Steijlen. In de tweede helft werd de marge verdubbeld door Hakan Argün waarna Alphense Boys in de slotfase de aansluitingstreffer maakte. Nog heel even werd het spannend, maar de drie punten bleven in Den Haag. Hierdoor bezet de Haagse ploeg nu de tweede plek in de competitie.

Onder 14
ADO Den Haag O14 - De Graafschap O14 2-0
ADO Den Haag O14 is dit jaar tot nu toe bijzonder goed bezig. Voor afgelopen weekend had de ploeg van trainer Gino Ninaber vier van de zes competitieduels gewonnen en afgelopen zaterdag kwam daar nog een overwinning bij. Thuis op eigen veld werd De Graafschap O14 met 2-0 verslagen. De Haagse formatie staat qua verliespunten gelijk met ploegen als PSV en Ajax. Komende zaterdag wacht opnieuw een mooie uitdaging als de Hagenaars FC Utrecht O14, een ploeg die pas één keer verloor tot dusver, op De Aftrap ontvangen.

O18, O13, O12, O11 en O10 waren vrij. O15 heeft een training afgewerkt.

Deel dit item