Actueel

aftrap3

O21 speelde een fantastische wedstrijd waarin het een 3-1 ruststand in de tweede helft wist om te buigen tot 3-4. O16 wist wederom een knappe zege te boeken uit bij FC Twente/Heracles Academie O16. Het duel van O13 werd afgelast. De rest van de uitslagen lees je hieronder.

Onder 21
NAC O21 - ADO Den Haag O21 3-4
Afgelopen zaterdag stond er een heerlijk affiche op het programma met de wedstrijd tussen NAC O21 en ADO Den Haag O21. De Bredanaars, die goed begonnen, openden al snel de score in de eerste helft via Silva. El Hannoudi trok echter al snel weer de score gelijk met een treffer van dichtbij. Door een doelpunt van Kaied kwam NAC voor de tweede keer op voorsprong en werd de marge nog voor rust verdubbeld. Na de pauze was de ploeg van trainer Giovanni Franken gebrand om terug te komen in de wedstrijd. Een heerlijke pegel van Broekhuizen zorgde voor de aansluitingstreffer waarna El Hannoudi daarna met een schot in de kruising de gelijkmaker wist te maken. In de slotfase profiteerde Calvin Gustina van een fout achterin en maakte het feest compleet door 3-4 te maken. Wat een fantastische comeback van het vlaggenschip van de Haagse jeugdafdeling!

Opstelling ADO Den Haag O21:
Van de Riet, Achemlal, Ates, Siereveld (63. Reinders), Owusu; van Houwelingen (46. El Karicha), de Bruin, Gustina; El Hannoudi (82. Belarbi), Broekhuizen, Velland (46. Esajas)

Onder 18
ADO Den Haag O18 - De Graafschap O18 1-1
ADO Den Haag O18 en De Graafschap O18 hebben na een evenwichtige wedstrijd de punten moeten delen. De ploeg uit Doetinchem kwam via een benutte strafschop een kwartier voor het einde op 0-1, maar Lloyd Hendriks stelde namens ADO Den Haag niet veel later orde op zaken en tekende voor de 1-1. O18 heeft 11 punten vergaard uit negen competitiewedstrijden. De volgende pot is tegen de leeftijdsgenoten van SC Heerenveen op 15 april.

Onder 17
FC Eindhoven O17 - ADO Den Haag O17 1-0
Afgelopen zaterdag stonden met FC Eindhoven O17 en ADO Den Haag O17 twee ploegen uit de onderste regionen van de competitie tegenover elkaar. Het zorgde voor een duel dat lange tijd in evenwicht was. Met een 0-0 stand leek de wedstrijd uit te gaan lopen op een remise, maar een doelpunt van Evan Driessen Mendez vlak voor tijd zorgde dat de drie punten naar de Eindhovenaren ging.

Onder 16
FC Twente/Heracles Academie O16 - ADO Den Haag O16 1-4
ADO Den Haag O16 heeft wederom een knappe zege geboekt. Ditmaal was FC Twente/Heracles Academie O16 de tegenstander in Hengelo. Na een sterke eerste helft van Haagse kant ging ADO met een 1-2 de kleedkamer in voor de rust. Na de pauze liep de score zelfs nog verder uit en wonnen de Hagenaars overtuigend met 1-4. O16 is een hoogvlieger in de voorjaarscompetitie Divisie 2. De ploeg van trainer Revy Rosalia moet alleen Willem II O16 boven zich dulden op de ranglijst op dit moment. Komende zaterdag staat de topper tegen concurrent NAC O16 op het programma.

Onder 15
ADO Den Haag O15 - Feyenoord O15 0-2
ADO Den Haag O15 hield lange tijd prima stand tegen het sterke Feyenoord O15 en bij de rust stond het nog 0-0. Na de thee wist Feyenoord toch de score te openen en in extremis gooiden de Rotterdammers het duel op slot door de 0-2 te maken. Op zaterdag 15 april neemt O15 het op tegen Vitesse, de huidige hekkensluiter van de competitie.

Onder 14
ADO Den Haag O14 - Ajax O14 1-3
ADO Den Haag O14, dat buitengewoon goed presteert in de sterke voorjaarscompetitie, verloor afgelopen zaterdag met 1-3 van Ajax O14. Eerder dit seizoen wist de ploeg van trainer Gino Ninaber het de Amsterdamse jeugdploeg al heel moeilijk te maken en dit keer deed het weer niet veel onder voor de koploper van de competitie. Toch moest de Haagse jeugdploeg zijn meerdere erkennen in Ajax O14 en wist het na zeges op PSV en AZ dit keer niet te stunten.

Onder 13
ADO Den Haag O13 - SC Heerenveen O13 werd afgelast.

Onder 12
ADO Den Haag O12 - FC Groningen O13 2-6
Het een jaar oudere FC Groningen O13 was te sterk voor ADO Den Haag O12. 2-6 was de eindstand in de confrontatie met de nummer twee van de competitie.

Onder 11
ADO Den Haag O11 - De Graafschap O11 17-11
Wederom een spektakel was het bij ADO Den Haag O11. De Hagenaars wonnen met 17-11 van De Graafschap O11.