Actueel

aftrap4

In het paasweekend heeft ADO Den Haag O21 zich door een 0-1 bekerzege bij VVV-Venlo O21 verzekerd van de halve finale van de KNVB Beker. Een prachtige prestatie van het oudste jeugdteam van onze Academy. O16 haalde uit bij NAC O16 en won met maar liefst 0-5 in Breda. O18 en O13 speelden tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam en beide teams wonnen. Alle uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
VVV-Venlo O21 - ADO Den Haag O21 0-1
ADO Den Haag O21 heeft zich dankzij een 0-1 zege op VVV-Venlo O21 verzekerd van een plek in de halve finales van de KNVB Beker. Vanaf het begin van de wedstrijd waren de Hagenaars de bovenliggende ploeg, maar wist het de kansen niet te benutten. In de tweede helft opende El Hannoudi namens de bezoekers de score en dat was verdiend te noemen. In de halve finale neemt de ploeg van trainer Giovanni Franken het op tegen PEC Zwolle O21. Een datum voor die wedstrijd is nog niet bevestigd.

Opstelling ADO Den Haag O21
De Koning; Noordhoek, Siereveld, Ates, Owusu; Gustina, de Bruin, El Karicha (77. Akharaz); El Hannoudi (66. Velland), Broekhuizen (77. Demir), Esajas (90. van Houwelingen)

Onder 18
ADO Den Haag O18 - FC Volendam O18 (oefen) 2-1
ADO Den Haag O18 heeft op eigen veld FC Volendam O18 met 2-1 verslagen. Het betrof een oefenduel, aangezien beide ploegen geen competitiewedstrijd op het programma hadden staan.

Onder 17
Vrij

Onder 16
NAC O16 - ADO Den Haag O16 0-5
Afgelopen zaterdag was er een mooie ruime overwinning van ADO Den Haag O16 op bezoek bij NAC O16. De eerste helft eindigde in de brilstand, maar na rust namen de bezoekers afstand van de Bredanaars. Met twee treffers zette Hakan Argün zijn ploeg op een 0-2 voorsprong. Daarna zou Özder Ozcan met een hattrick de 0-5 eindstand bepalen. O16 staat nu op een verdienstelijke tweede plaats in de competitie en krijgt komende zaterdag nummer drie FC Den Bosch O16 op bezoek.

Onder 15
Vrij

Onder 14
Vrij

Onder 13
ADO Den Haag O13 - FC Volendam O13 (oefen) 3-1
Net als O18 speelde onze O13 een oefenduel tegen leeftijdsgenoten van FC Volendam. Ook onder 13 wist te winnen. De wedstrijd eindigde in 3-1 in het voordeel van de thuisploeg.