Actueel

aftrap4

Onder 21 (2-1 tegen FC Twente/Heracles Academie O21) wist wederom te winnen, net als O16 (3-0 tegen FC Den Bosch O16) dat nu koploper is van de competitie. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
ADO Den Haag O21 - FC Twente/Heracles Academie O21 2-1
ADO Den Haag O21 heeft voor de tweede week op rij gewonnen. Op eigen veld won de ploeg van trainer Giovanni Franken met 2-1 van FC Twente/Heracles Academie O21. El Hannoudi zette de Hagenaars op een 1-0 voorsprong in de eerste helft en El Karicha verdubbelde de score in het Haags Kwartiertje. Met de aansluitingstreffer zorgden de bezoekers uiteindelijk voor een 2-1 eindstand. De Hagenaars lijken zich zo goed als zeker veilig te hebben gespeeld en kunnen nu zelfs naar boven kijken in Divisie 1. Komend weekeinde staat de spannende wedstrijd tegen Feyenoord O21 op het programma.

Opstelling ADO Den Haag O21: Nikiema; Noordhoek, Siereveld, Ates, Owusu; Gustina, De Bruin, Broekhuizen; Akharaz, Demir, El Hannoudi

Onder 18
SC Heerenveen O18 - ADO Den Haag O18 2-1
Onder 18 heeft zijn meerdere moeten erkennen in SC Heerenveen O18. De thuisploeg kwam na twaalf minuten op 1-0 en na rust werd het al snel 2-0. In de slotfase wist O18 via Imade nog wel de aansluitingstreffer te produceren, maar helaas lukte het niet meer om resultaat te boeken. Aanstaande zaterdag ontvangt de Haagse ploeg koploper Vitesse O18. De ploeg uit Arnhem verloor nog geen duel in de voorjaarscompetitie.

Onder 17
ADO Den Haag O17 - Ajax O17 werd afgelast

Onder 16
ADO Den Haag O16 - FC Den Bosch O16 3-0
Onder 16 won overtuigend van de leeftijdsgenoten van FC Den Bosch. Onder andere Özder Özcan scoorde namens de thuisploeg. De talentvolle aanvaller tekende deze week zijn eerste contract en zorgde voor een kers op de taart door te scoren. De ploeg van trainer Revy Rosalia heeft nu vier duels op rij weten te winnen en heeft de koppositie overgenomen van Willem II O16, de tegenstander van komend weekend. Dat belooft een spannend potje te worden! Daarvoor wacht komende dinsdag nog Vitesse O16 in de beker.

Onder 15
Vitesse O15 - ADO Den Haag O15 0-0
ADO Den Haag O15 en Vitesse O15 hebben de punten moeten delen afgelopen zaterdag. Op Sportcentrum Papendal werd er niet gescoord in de tweestrijd tussen de nummer acht en de nummer vier.

Onder 14
PSV O14 - ADO Den Haag O14 1-1
ADO Den Haag O14 heeft niet voor de tweede keer in deze jaargang weten te stunten tegen PSV O14. In Eindhoven werd het 1-1, een prima resultaat voor de ploeg van trainer Gino Ninaber. Zaterdag speelt de Haagse jeugdploeg een lastig duel tegen koploper FC Utrecht O14, dat op dit moment met een wedstrijd minder drie punten meer heeft.

Onder 13
Feyenoord O13 - ADO Den Haag O13 2-1
ADO Den Haag O13 heeft zich prima kunnen met Feyenoord O13. Toch ging de thuisploeg uit Rotterdam er met de winst vandoor. De Haagse talenten keerden daarom zonder punten terug naar de hofstad.

Onder 12
Go Ahead Eagles O13 - ADO Den Haag O12 5-1
Het oudere Go Ahead Eagles O13 bleek afgelopen zaterdag een maatje te groot voor ADO Den Haag O12. De thuisploeg was namelijk met 5-1 te sterk voor de bezoekers.

Onder 11
PEC Zwolle O11 - ADO Den Haag O11 14-8
O11 verloor met 14-8 van de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle.

Onder 10
ADO Den Haag O10 - DHC O11 4-2
O10 wist knap met 4-2 te winnen van het oudere DHC O11 op het eigen grasveld in het Zuiderpark.