Actueel

aftrap4

Vanwege de vakantieperiode stonden er slechts twee wedstrijden op het programma van de jeugdopleiding van ADO Den Haag. O21 verloor in de halve finale van de beker van PEC Zwolle O21 en O15 speelde de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht O15 met 2-2 gelijk.

Onder 21
PEC Zwolle O21 - ADO Den Haag O21 1-0
ADO Den Haag O21 heeft helaas niet de finale van de KNVB Beker weten te bereiken. Op bezoek bij PEC Zwolle gingen de Hagenaars met 1-0 onderuit door een doelpunt ver in de tweede helft. De Haagse jeugdploeg kijkt terug op een mooi bekeravontuur die nu in de halve finale eindigt. De focus kan nu weer op de competitie waar O21 komende zaterdag een duel tegen De Graafschap O21 wacht.

Opstelling ADO Den Haag O21: Nikiema; Noordhoek, Does, Siereveld, Owusu; Gustina, Reinders, De Bruin; Van Houwelingen. Broekhuizen, Struick

Onder 15
ADO Den Haag O15 - FC Utrecht O15 2-2
ADO Den Haag onder 15 was de enige ploeg die afgelopen weekend een competitiewedstrijd moest afwerken. Op eigen veld stonden de manschappen van trainer Tajeb Belhaddad tegenover FC Utrecht O15. In de eerste helft kwam de thuisploeg via Declan Rellum op voorsprong, maar die verdween na rust al snel. Austyn Jones boog de achterstand met twee doelpunten om en moest ADO Den Haag weer in de achtervolging. Uiteindelijk wist geel-groen de gelijkmaker te produceren en moesten beide ploegen de punten delen.