Actueel

aftrap4

ADO Den Haag onder 21 wist zaterdag niet te winnen van kampioen Almere City. O18, O16 en O15 wonnen wel en deden daardoor belangrijke zaken in de competitie. Voor veel teams nadert het einde van het seizoen en kan de balans bijna opgemaakt worden. Alle uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
Almere City FC O21 - ADO Den Haag O21 2-1
Op bezoek bij kampioen Almere City O21 heeft ADO Den Haag O21 een kleine nederlaag geleden. Al na zeven minuten opende Puriël de score namens de thuisploeg en die 1-0 voorsprong bleef staan tot aan de rust. Na de pauze kwam ADO prima uit de startblokken en zochten veelvuldig het Almeerse doel op. Dit offensief leidde tot vele kansen, maar ontbrak het de Haagse ploeg aan effectiviteit. Dan weet je dat die ook zomaar aan de andere kant kan vallen en dat gebeurde ook. De Nijs scoorde de 2-0 namens de Flevolanders. Tien minuten voor tijd deed Demir namens ADO Den Haag wat terug door de aansluitingstreffer binnen te schieten. Een spannende slotfase volgde waarbij de Hagenaars er alles aan deden om nog een punt binnen te slepen. Helaas had de Haagse formatie het geluk niet aan haar zijde en eindigde het duel in 2-1 in het voordeel van Almere.

Opstelling ADO Den Haag O21: Wentges; Does, Ates, Sierveld, Owusu; Velland, De Bruin, Van Houwelingen; El Hannoudi, Broekhuizen, Struick

Onder 18
ADO Den Haag O18 - Excelsior Rotterdam O18 3-0
Op Sportcomplex De Aftrap heeft O18 overtuigend gewonnen tegen de leeftijdsgenoten van Excelsior Rotterdam. In de eerste helft werd het krachtsverschil al duidelijk en wist Maikey Houwaart al twee keer het net te vinden. Na rust deed Payne er nog een schepje bovenop en zette de 3-0 eindstand op het scorebord. Achteraf bleken het drie hele welkome punten, want de Haagse ploeg steeg maar liefst drie plekken op de ranglijst en bezet daardoor de tweede plek nu. Met nog slechts één duel te gaan is het ongemeen spannend wie er tweede wordt achter kampioen Vitesse. Aanstaande zaterdag zal ADO Den Haag van FC Den Bosch moeten winnen om de een na hoogste positie veilig te stellen.

Onder 17
Vrij

Onder 16
VVV-Venlo O16 - ADO Den Haag O16 1-5
ADO Den Haag O16 ging afgelopen zaterdag op bezoek bij hekkensluiter VVV-Venlo O16. Na een sterke eerste helft stonden de bezoekers al op een comfortabele 1-3 voorsprong en ook na de pauze waren de Hagenaars de betere ploeg. In de tweede helft produceerde de Haagse formatie nog twee treffers en ging het naar huis met een 1-5 zege op zak. Voor O16 rest er nog één duel dit seizoen en die zal zaterdag gespeeld worden tegen NAC.

Onder 15
PSV O15 - ADO Den Haag O15 1-2
Onze onder 15 heeft een prachtige overwinning op PSV O15 geboekt. Op de Herdgang keek de Haagse formatie tegen een 1-0 achterstand aan bij rust, maar boog het die na rust om met twee doelpunten. Een heel mooi én belangrijk resultaat tegen de nummer twee van de competitie. Met nog slechts een wedstrijd te gaan is de ploeg nog niet zeker van lijfsbehoud en staat het één punt boven de degradatiezone. Thuis tegen AZ O15 op 27 mei zal de beslissing vallen.

Onder 14
ADO Den Haag O14 - FC Utrecht O14 1-5
ADO Den Haag onder 14 had het afgelopen zaterdag moeilijk tegen FC Utrecht. Van tevoren wisten de Hagenaars dat het lastig zou gaan worden tegen het sterke FC Utrecht en dat bleek ook wel. De bezoekers kwamen meer aan het voetballen toe dan de Haagse ploeg en uiteindelijk zou 1-5 de eindstand zijn in het voordeel van de ploeg uit de Domstad.

Onder 13
FC Utrecht O13 - ADO Den Haag O13 7-0
Ook FC Utrecht onder 13 bleek een maatje te groot voor ADO Den Haag. Op Sportpark Zoudenbalch versloegen de Utrechters met maar liefst 7-0 de bezoekers uit Den Haag.

Onder 12
ADO Den Haag O12 - De Graafschap O12 0-3
ADO Den Haag onder 12 verloor op eigen veld van De Graafschap O12. Onder 12 speelt dit seizoen in een sterke competitie met veel oudere jongens. De Graafschap is de enige tegenstander van dezelfde leeftijd, maar bleken afgelopen zaterdag iets sterker te zijn.

Onder 10
Forum Sport O11 - ADO Den Haag O10 1-1
ADO Den Haag O10 heeft de punten gedeeld met Forum Sport O11. Het duel eindigde in 1-1.