Actueel

aftrap3

Onder 18 is afgelopen weekend gepromoveerd naar Divisie 1 door een 2-3 zege in een krankzinnig duel op bezoek bij FC Den Bosch. Onder 21 sloot het seizoen ook prima af door met 3-2 te winnen van PEC Zwolle O21. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
ADO Den Haag O21 - PEC Zwolle O21 3-2
ADO Den Haag O21 speelde de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen PEC Zwolle O21. De Zwollenaren streden voor hun laatste, maar minieme kans op handhaving, terwijl ADO Den Haag al veilig was en de vierde plaats bijna niet meer kon ontgaan. De Hagenaars gingen prima van start en stonden door doelpunten van De Bruin en Demir al snel op een 2-0 voorsprong. Hierna kwam de klad erin bij de thuisploeg en nog voor rust wisten de bezoekers twee keer te scoren waardoor de voorsprong als sneeuw voor de zon was verdwenen. In de tweede helft was het een gelijk opgaande strijd en kregen beide ploegen de nodige kansen. In het Haags Kwartiertje viel uiteindelijk de winnende treffer via Demir die met zijn tweede van de dag zorgde voor de drie punten. Onder 21 sluit zo het seizoen als nummer vier van de competitie.

Opstelling ADO Den Haag O21: Van de Riet; Broekhuizen, Siereveld, Ates, Owusu; De Bruin (46. El Hannoudi), Van Houwelingen (46. Haas), Gustina (78. Van Mil); Velland (46. Struick), Demir, Esajas (46. Belarbi)

Onder 18
FC Den Bosch O18 - ADO Den Haag O18 2-3
ADO Den Haag O18 heeft in een enerverend duel FC Den Bosch O18 met 2-3 verslagen en is daardoor gepromoveerd naar de 1e divisie. Voor rust zat de Haagse jeugdploeg al op rozen door doelpunten van Haars en Houwaart, maar na rust verdween de voorsprong al binnen het eerste kwartier. De slotfase werd spectaculair, want de Bossche ploeg kreeg een strafschop en leek de promotiedroom ver weg voor de Hagenaars. Doelman Sem Buvelot keerde de penalty echter en in blessuretijd tekende Maikey Houwaart voor de 2-3. Door deze late treffer pakten de Hagenaars de drie punten en eindigen ze op een prachtige tweede plek in de competitie. Daarmee promoveert onze jeugdploeg naar de 1e divisie!

Onder 17
Vrij

Onder 16
ADO Den Haag O16 - NAC O16 0-4
ADO Den Haag O16 heeft het seizoen afgesloten met een pijnlijke thuisnederlaag tegen NAC O16. De Bredanaars kwamen beter voor de dag op de zonnige zaterdagmiddag in Den Haag en in de eerste helft keek de thuisploeg tegen een 0-2 achterstand aan. Na rust liepen de bezoekers nog verder uit en zou het uiteindelijk 0-4 worden. Een wedstrijd om snel te vergeten voor de Haagse jeugdploeg. O16 eindigt op de derde plek in de voorjaarscompetitie.

Onder 15
Vrij

Onder 14
Vrij

Onder 13
ADO Den Haag O13 - JVOZ O13 (oefen) 6-1
Ò13 heeft de oefenwedstrijd tegen JVOZ ruim gewonnen. Op eigen veld won de Haagse ploeg met 6-1 van de Vlissingse ploeg.