Nieuws & Verslagen

Actueel

aftrap4

Slechts vier teams kwamen afgelopen weekend in actie. ADO Den Haag O15 wist helaas niet van de laatste kans op handhaving gebruik te maken en ging onderuit tegen het sterke AZ O15. Onder 13 won voor het eerst deze voorjaarscompetitie, thuis tegen Vitesse. De rest van de uitslagen lees je hieronder.  

Onder 21
Zomerstop

Onder 18
Zomerstop

Onder 17
Vrij

Onder 16
Vrij

Onder 15
ADO Den Haag O15 - AZ O15 0-4
ADO Den Haag onder 15 is op eigen veld onderuit gegaan tegen de leeftijdsgenoten van AZ. Het betrof de laatste speelronde van de voorjaarscompetitie en dus weet onze Onder 15 dat het op de zevende plaats is geëindigd. Daardoor is degradatie nu een feit en zal de Haagse jeugdploeg komend seizoen uitkomen in Divisie 2.

Onder 14
PEC Zwolle O14 - ADO Den Haag O14 4-1
Voor ADO Den Haag O14 had voor aanvang van de laatste competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle al duidelijkheid en was een vijfde plaats ongeacht het resultaat tegen PEC de eindklassering van de Haagse jeugdploeg. De 4-1 nederlaag op bezoek bij de Zwollenaren veranderde daar dus niets aan. Volgend seizoen zal Onder 14 opnieuw uitkomen in Divisie 1. 

Onder 13
ADO Den Haag O13 - Vitesse O13 2-1
Onder 13 was de enige ploeg, van de vier jeugdteams die in actie kwamen, die zijn laatste competitieduel winnend wist af te sluiten. Thuis op eigen veld wisten de Hagenaars Vitesse O13 met 2-1 te verslaan. Na dertien nederlagen in een ijzersterke competitie was dit de eerste driepunter van de voorjaarscompetitie voor de Haagse ploeg. Na de zomer komt Onder 13 uit in een divisie lager. 

Onder 12
Willem II O13 - ADO Den Haag O12 5-2
ADO Den Haag O12 verloor afgelopen weekend van Willem II O13. De Tilburgers, een jaartje ouder dan de Haagse ploeg, bleken taai voor de bezoekers. Uiteindelijk zou 5-2 de eindstand worden en sluit onze O12 het seizoen af met een nederlaag. Net als onze O13 zit O12 in een sterk deelnemersveld met veel oudere tegenstanders. De achtste plek is de eindklassering voor de Haagse ploeg. 

Onder 11
Toernooi in Duitsland

Onder 10
Toernooi in Duitsland

Deel dit item