Nieuws & Verslagen

Actueel

IMG 9895

ADO Den Haag heeft Henk de Zeeuw (43) aangesteld als hoofdtrainer van ADO Den Haag O19. Vanaf seizoen 2024-2025 heeft de KNVB de O19-competities weer opgenomen in de voetbalpiramide, dit betekent dat de O18-competities komen te vervallen.

Henk speelde in zijn jeugd bij zowel ADO Den Haag als Sparta, daarna kwam hij als speler uit voor verschillende amateurclubs. Ook in het trainerslandschap heeft hij diverse ervaringen opgedaan bij o.a. FC ’s-Gravenzande, HVC10, Excelsior’20 en vv Zwaluwen.  

IMG 9902

Henk ziet zijn komst naar ADO Den Haag O19 als een mooie stap in zijn trainerscarrière: “Na goede gesprekken met Albert van der Dussen en Joris Mathijsen werd ik enthousiast over de plannen met ADO Den Haag. Na al die jaren voelt het nog steeds als thuiskomen voor mij. Ik heb er als jeugdspeler mogen rondlopen en heb tijdens het volgen van de UEFA A-opleiding als assistent-trainer van O21 gefungeerd. Ik kijk er naar uit om vanaf volgend seizoen de spelers te begeleiden in hun laatste stappen binnen de jeugdopleiding en een bijdrage te leveren aan de doorstroom van onze talenten naar het eerste elftal.”

“Met het aanstellen van Henk de Zeeuw als eindverantwoordelijk van de O19 is deze rol al geruime tijd voor aanvang nieuwe seizoen ingevuld.”, start Academy Director Albert van der Dussen. “Hierdoor zijn we nu al voorbereid op de aanpassing die gaat plaatsvinden in de voetbalpiramide en de bijbehorende competities van volgend seizoen. Henk past in het profiel dat we voor ogen hadden om deze groep te leiden. Hij is een zeer gedreven en ambitieuze coach is, die mede verantwoordelijk gaat zijn voor het ontwikkelen en doorstromen van onze toptalenten.”

IMG 9916

Deel dit item